Setari Cookie-uri

Cat costa constructia unei case din lemn?

Fie ca ati trecut sau nu prin experienta de a va construi o casa este bine de stiut cat mai costa, in ziua de astazi, manopera pentru ridicarea unei locuinte!

Trebuie sa stiti ca termenul de "casa la rosu" inseamna o locuinta ridicata, inchisa, izolata si acoperita, dar neavand niciun fel de finisaje interioare sau exterioare.
Daca doriti sa va achizitionati o casa din lemn "la cheie" preturile variaza intre 270-350 de EURO/mp suprafata desfasurata.
O casa "la cheie" include casa "la rosu" plus finisajele interioare, exterioare, instalatia termica, pardoseala, tamplaria etc. Acest pret variaza insa in functie de cerintele dumneavoastra si de tipul de finisaje pe care le doriti. In preturile mentionate mai sus sunt incluse si materialele de constructie.
Trebuie sa tineti cont de inca un aspect. Preturile de constructie ce privesc acest tip de locuinta variaza si in functie de zona de amplasament. Daca vreti sa va constuiti o astfel de casa in Poiana Brasov sigur costurile vor fi mai mari decat daca optati pentru o zona mai putin cunoscuta. In zonele montane, aceste constructii necesita si un sistem aparte pentru ca sunt supuse unor ierni mult mai severe decat in zonele de campie sau de deal.
De ce este bine sa construiti cu materialele firmei respective? In primul rand, foarte multe firme specializate in acest tip de locuinte cunosc si materialele in cauza. De cele mai multe ori acestea au contracte cu diverse depozite si pot obtine necesarul de materiale la un pret redus. Nu trebuie sa va fie teama de calitatea acestora deoarece veti semna un contract in care se va specifica termenul de garantie al viitoarei locuinte. In plus, arhitectul care va realiza proiectul va urmari fiecare etapa in parte astfel incat orice neclaritate se va rezolva in timp util.
Aceste preturi sunt provizorii pentru ca, stim cu totii, fiecare firma are cerintele si preturile ei. In plus preturile in domeniul constructiilor de case se schimba de la an la an. Echipa Condo va va tine la curent cu aceste informatii inca de la inceputul anului viitor! Vom prezenta preturi pentru toate serviciile ce privesc constructiile si amenajarile interioare! Nu trebuie decat sa intrebati iar noi, vom raspunde cat mai clar posibil!
va urm
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.