Setari Cookie-uri

Cum sa iti construiesti o casa estetica, functionala si sigura!

Desi sezonul constructiilor este aproape de sfarsit, foarte multe persoane isi fac deja planuri pentru anul viitor - sa isi reamenajeze apartamentele, sa se mute in locuinte mai noi si mai spatioase sau chiar sa isi construiasca o casa.

Alegerea arhitectului potrivit
Arhitectul este “parintele” unei locuinte. Misiunea lui este de a pune cap ca cap ideile dumneavoastra, de a va sfatui sa faceti cele mai potrivite alegeri, de a realiza proiectele necesare si de a supraveghea lucrarea in cauza. Asadar, pentru a locui intr-o casa exact asa cum v-ati dorit, este necesar sa gasiti arhitectul potrivit.
Ce trebuie sa facem? La ora actuala sunt foarte multe birouri de arhitectura atat in Bucuresti cat si in restul oraselor din tara. Insa, fiecare arhitect are stilul sau de lucru si preferinte pentru anumite stiluri arhitecturale. Este bine sa discutati cu mai multi specialisti, sa vedeti un portofoliu de realizari si, daca este posibil, sa contactati si proprietarii locuintelor respective. Daca simtiti ca persoana in cauza este cea pe care o cautati, puteti incepe colaborarea prezentandu-i ideile dumneavoastra.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.