Setari Cookie-uri

Designul culturii

In onoarea prezidentiei olandeze ale Uniunii Europene, Reprezentanta Permanenta Olandeza, a invitat Droog Design sa restilizeze barul din cladirea Consiliului din Bruxel.

In onoarea prezidentiei olandeze ale Uniunii Europene, Reprezentanta Permanenta Olandeza, a invitat Droog Design sa restilizeze barul din cladirea Consiliului din Bruxelles. Müller en Van Tol a proiectat noul hol. Barul Europe s-a deschis pe 1 septembrie si este folosit in fiecare zi de 4500 de reprezentanti ai celor 25 de state membre si de angajatii consulatului.

Design-ul a fost inspirat de folosirea luminii olandeze in tablouri. Uimitoarele palnii ventilatoare sunt decorate cu peisaje in care predomina lumina si cerul, printre care ‘View of Dordrecht’ (1650) de Albert Cuyp si ‘Children of the Sea’ (1872) de Jozef Israëls. Alaturi de palniile ventilatoare atarna decoratiuni transparente ale tavanului, modelate in vaze olandeze de lalele din secolul 17 si umplute cu plante pictate de Franck Bragigand. Podeaua a fost inspirata din podelele ceramice ale interioarelor olandeze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.