Setari Cookie-uri

Cele 4 elemente-cheie care trebuie sa se regaseasca in casa oricarei femei

Locuinta unei femei spune totul despre personalitatea ei, dar si despre gusturile sale.

O femeie sofisticata va avea intotdeauna grija sa-si amenajeze locuinta dupa bunul plac, astfel incat obiectele care se regasesc in casa sa o reprezinte. Exista, insa, cateva elemente-cheie care trebuie sa se regaseasca in casa oricarei femei care se respecta.

1. Perdele si draperii cu imprimeuri elegante

Oricat de frumoasa ar fi o locuinta, lipsa unor perdele si draperii o face sa para neterminata. Insa nu doar prezenta perdelelor si draperiilor este obligatorie, ci si imprimeul elegant, care ofera locuintei un aer sic si sofisticat. Atunci cand alegi perdelele si draperiile trebuie sa tii cont de cateva aspecte. Daca incaperea este orientata spre nord, evita draperiile in culori intunecoase. O camera scunda poate fi „inaltata” vizual cu ajutorul unor perdele si draperii cu dungi verticale, iar acestea trebuie sa fie asortate cu pernutele decorative din camera sau cu abajururile veiozelor din dormitor. Pe piata exista zeci de modele de perdele si draperii foarte elegante si sofisticate, dupa cum vedem la retroboutique.ro.

Citește și:

2. Plante cu rol decorativ

Plantele decorative transforma o locuinta rece intr-o casa vie si plina de personalitate si de prospetime. Exista mai multe specii de plante care nu au nevoie de foarte multa atentie pentru a transforma locuinta intr-un colt de rai. In plus, plantele ajuta la cresterea calitatii aerului din casa, iar daca locuiesti intr-un apartament, ele devin obligatorii pentru a crea senzatia de prospetime. Planta poate deveni punctul de interes al unei camere, in special ca verdele este o culoare care relaxeaza; daca alegi o planta inalta, care poate ajunge si la doi metri inaltime la maturitate, ofera-i un loc special in camera si evita aglomerarea de obiecte in jurul ei, asa cum sugereaza cei de la freshhome.com.



3. Lumanari si accesorii

De la o simpla cina pana la un pranz alaturi de intreaga familie, lumanarile sunt obiectele perfecte pentru a ocupa un loc central pe masa sau in incapere. Ele au capacitatea naturala de a calma sentimentele oamenilor si de a transforma locuinta intr-un loc magic si elegant, mai ales dupa lasarea serii, conform lushome.com. Cu toate acestea, daca ai copii, iti recomandam lumanarile cu baterie, in loc de cele traditionale, pentru a evita accidentele. Totodata, nu uita sa amplasezi in locuinta ta obiecte decorative, precum vaze si fotografii. Vor oferi casei tale un plus de personalitate.

Citește și:



4. Rafturile pentru carti

Rafturile pentru carti sunt acele piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din nicio incapere. Un raft pentru carti ales si amenajat cu grija simbolizeaza, in egala masura, ideea de organizare, de design interior, de istorie personala si de confort, dupa cum noteaza site-ul smartfurniture.com. Rafturile pentru carti ofera camerei in care sunt amplasate un plus de rafinament si iti permit sa expui colectia de obiecte care au o mare valoare sentimentala pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.