Setari Cookie-uri

Amenajeaza-ti dormitorul in functie de zodii (Partea I)

Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta.

Astrele au o mare influenta asupra noastra, chiar daca nu realizam. Acestea isi lasa amprenta asupra deciziilor noastre cotidiene, jobului si chiar asupra vietii amoroase. Specialistii au demonstrat faptul ca zodia in care ne-am nascut are legatura cu starea noastra de zi cu zi, iar acest lucru se reflecta si prin modul in care ne amenajam locuinta. Daca doresti sa iti amenajezi dormitorul in functie de propria zodie, atunci exista cativa pasi pe care trebuie sa ii iei in considerare.

Berbec
Amenajare dormitor dupa zodii 1

Berbecii sunt persoane extrovertite, dinamice si curajoase, care isi lasa amprenta asupra tuturor lucrurilor pe care le intreprind, implicit si asupra modului in care isi amenajeaza locuinta, respectiv dormitorul. Elementul definitoriu al accestei zodii este Focul, iar persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrem de energice si active. Culoarea cea mai potrivita pentru un Berbec este rosul, datorita faptului ca simbolizeaza forta si vitalitatea. Combina materialele si amenajeaza-ti dormitorul intr-un stil modern, dar cat mai aerisit. Stilul minimalist este cel care ti se potriveste cel mai bine, datorita nevoii de desfasurare. Adopta un design curat, in linii simple, piese de mobilier geometrice, multifunctionale. Culoarea rosu o poti folosi fie vopsind un perete, fie cu ajutorul accesoriile decorative, precum lenjeria de pat, corpuri de iluminat, draperii si covoare cu motive rosii.

Taur


Taurul este o fire loiala, stabila, dar incapatanata, care are tendinta de a deveni uneori posesiva. Taurul este constient de propriile limite, este rezistent si un iubitor al artei si al naturaletei. Dormitorul potrivit pentru Taur este unul luxos, confortabil. Opteaza pentru un mobilier clasic, din lemn masiv, in culori pamantii. Echilibreaza-l cu ajutorul culori calde si decoreaza patul cu perne, care sa iti confere senzatia de comod si primitor. Foloseste covoare moi si tesaturi fine si inmiresmeaza dormitorul cu lumanari si betisoare parfumate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.