Setari Cookie-uri

Cum amenajam gradina si terasa pentru acest sezon?

Intrucat caldura a sosit, este momentul perfect pentru inceperea amenajarii gradinei si teraselor. Ce se poarta in acest sezon? Ce mobilier alegem pentru terasele locuintei si ce accesorii?

Intrucat caldura a sosit, este momentul perfect pentru inceperea amenajarii gradinei si teraselor. Ce se poarta in acest sezon? Ce mobilier alegem pentru terasele locuintei si ce accesorii?

Mobilierul pentru Terasa si Gradina

Sezonul de vara aduce noutati deosebite in ceea ce priveste mobilierul pentru terase si gradina. Forme noi, design non-conformist, materiale unice sunt cateva dintre tendintele acestui sezon. Alegerea mobilierului pentru terasa si gradina trebuie facuta in functie de designul abordat in amenajarea acestora, de arhitectura locuintei Dvs., dar si de dimensiunile acestora. Astfel, pentru o locuinta cu o arhitectura moderna, contemporana sau high-tech puteti opta pentru un mobilier de terasa cu un design similar, cu forme non-conformiste, dar rafinate. Mobilierul realizat pe structura metalica, tapisat cu materiale speciale pentru extrior sunt o alegere perfecta pentru terasele moderne.
Recomandarile noastre: Sakura, Kolorado, Kokonut, Maia, Atmosphere, Ulah, Nido, Tunis, Rimini

O locuinta cu o arhitectura clasica, mediteraneana sau country va adaposti perfect pe terasele sale un mobilier exterior impletit din rattan, bambus sau fibre sintetice. Aflat in preferintele designerilor de cativa ani buni, mobilierul impletit ramane in atentia acestora si in acest sezon. Noile linii abordate de producatorii de mobilier impletit pentru exterior, aduc noilor colectii un plus de eleganta si rafinament, asigurand un design unic mobilierului si un nou aspect teraselor Dvs.

Alegerea mobilierului impletit, trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte, printre care: designul acestuia si materialul din care este realizat. In functie de aceste elemente variaza si pretul mobilierului. Daca vreti sa optati pentru un mobilier exclusivist, elegant si rafinat, alegeti impletiturile din bambus natural sau ratan.
Recomandarile noastre: Palmira, Modena, Sudan, Madeira, Samoa, Provance, Venezia, Bali

SPA-ul Exterior - Confort si Relaxare in gradina

Un "must-have" al acestui sezon sunt SPA-urile pentru exterior. Creeaza o oaza de liniste, confort, relaxare si intimitate pentru familia ta cu cele mai noi, inovative, performante si rafinate Spa-uri pentru exterior.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.