HELIOS P.L.S.

Detalii HELIOS P.L.S.

HELIOS P.L.S. are ca domeniu de activitate comercializarea corpurilor de iluminat si aparate electrice de joasa tensiune, realizate de furnizori de prestigiu din Europa. Societatea Helios P.L.S. are onoarea de a reprezenta in mod exclusiv, pe piata romaneasca, case de prestigiu producatoare de corpuri de iluminat: Artemide S.p.A, Erco, Kreon, Vetreria Vistosi, Foscarini, Moooi, Fontana Arte, Viabizzuno, Zonca. O colaborare deosebita avem cu producatorul italian Bticino, in vederea echiparii ambientelor cu aparate electrice de joasa tensiune, precum si realizarea proiectelor electrice de automatizari de casa “My Home” Bticino.
Firma noastra ofera o gama completa de solutii de iluminat, acoperind cerintele privind iluminatul general rezidential, iluminat arhitectural, iluminat industrial, iluminat de exterior, atat in linii moderne, cat si clasice.
Serviciile puse in slujba prezentilor si viitorilor sai clienti sunt la fel de diverse ca si gama de produse pe care o ofera societatea noastra: consultanta comerciala completa la alegerea corpurilor in functie de caracteristicile tehnice si estetice, dimenisonarea sistemului de iluminat, analiza costurilor pe durata de exploatare, proiectare luminotehnica.
 

Localitati: Bucuresti

Contact HELIOS P.L.S.

Sos. Stefan cel Mare, Nr. 15, Sector 2
Telefon: (021) 212.18.90
Fax: 021- 210.79.72
Mobil: 0722.583.840
E-mail: office@heliospls.ro
www.heliospls.ro

 

Setari Cookie-uri