casaitalia

Detalii casaitalia

Stim cu totii ca, atunci cand alegi un corp de mobilier, alegi, de fapt, un concept ce iti face viata mai usoara si mai frumoasa. De aceea, casaitalia te ajuta si iti aduce mai aproape un design de calitate, un design cu istorie, ce satisface orice nevoie.
casaitalia Cluj-Napoca este o franciza nascuta cu scopul de a reprezenta, pe piata romaneasca, cele mai bune branduri de mobilier realizat in Italia.
Producatori ce ofera mobilier de orice tip, corpuri de iluminat, cat si obiecte de decoratiuni interioare, toate avand marca designului italian.
Importator a peste 160 de brand-uri de mobilier si accesorii, casaitalia aduce pe piata numeroase marci de prestigiu, printre care: Selva, Pianca, Pedini, Sicccucine, Composit, ToninCasa, VG NewTrend, Calligaris, Bonaldo, Kartell, Exenza, MuranoDue, Artemide, Skema, Effeitalia, Dall’Agnese, Moroso, Ego, Moda, Di Liddo & Perego, Domingo, Birex, Adriani&Rossi, Agape, Jacuzzi, Frezza, Blomus, ITRE, Flos, Terzani, Penta, Musa, Longhi, Tubes, Edra, Porada, Giusti Portos, I+I, Poltrona Frau, Tisca, Franke, Miele, Hotpoint Ariston, Dorelan, Wall & deco, Baxter etc.
 

Localitati: Cluj Napoca

Contact casaitalia

Piata Marasti, bloc 13, Cluj Napoca
Program: luni - vineri 10-19
                  sambata 11-16
Mob: +40 723 00 91 91
Tel.: + 40 264 411 648; + 40 264 413 364
Fax: + 40 264 413 364
Contact: cluj@casaitalia.com.ro
www.casaitalia.com
www.casaitalia.com.ro
 

Setari Cookie-uri