Setari Cookie-uri

Biroul de acasa!

Pentru a lucra in liniste si pentru a oferi productivitate maxima, biroul de acasa trebuie sa fie decorat si utilat dupa reguli stricte!

Pentru a lucra in liniste si pentru a oferi productivitate maxima, biroul de acasa trebuie sa fie decorat si utilat dupa reguli stricte! Iata asadar care este designul potrivit pentru biroul din casa ta!
1. In primul rand decoreaza peretii in nuante linistite si pale. Nu opta pentru modele inflorate ci alege o zugraveala simpla, fara design special. Aceasta nu trebuie sa iti distraga atentia de la studiu.
2. Mobilierul trebuie sa fie simplu si compartimentat eficient. Fiecare lucru sa beneficieze de un spatiu precis si sigur astfel incat sa nu fiti nevoiti sa cautati ceva si sa nu gasiti.
3. Daca spatiul va permite si doriti sa pozitionati si o canapea in birou aveti mare grija sa alegeti un model simplu, intr-o nuanta neutra. Uitati de pernele decorative deoarece nu o pozitionati in living.
4. Corpurile de iluminat trebuie sa raspandeasca o lumina clara, care sa nu oboseasca privirea. Alegeti o lampa de birou pe care sa o amplasati in stanga daca sunteti dreptaci sau in dreapta daca scrieti cu mana stanga.
5. Fara obiecte decorative si poze din calatorii. Acestea v-ar distrage atentia de la lucru/studiu si va vor aduce aminte de concediul petrecut anul trecut.
6. Puteti pozitiona totusi o poza draga, de familie, care sa va ofere un surplus de energie. Va avea un efect pozitiv in momentele de tensiune si de stres.
7. Si florile au rolul lor intr-un birou. Aveti grija totusi: o planta foarte pafumata este posibil sa deranjeze. Alegeti un soi decorativ, fara flori, amplasata intr-un colt al incaperii care sa nu incomodeze traficul in cazul in care este foarte mare.
8. Aerisiti biroul inainte sa va apucati de lucru timp de 30 de minute. Aerul proaspat ajuta la oxigenarea si relaxarea creierului si a musculaturii.
9. Achizitionati-va un scaun ergonomic, in care sa va simtiti confortabil.
Spor la treaba!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.