Setari Cookie-uri

Greseli de curatenie, pe care le faci in baie

In intregul proces de curatenie a baii exista cateva greseli pe care fiecare persoana le-a facut cel putin o data. Daca vrei sa ai mereu o baie curata, afla ce trebuie sa eviti.

In intregul proces de curatenie a baii exista cateva greseli pe care fiecare persoana le-a facut cel putin o data. Daca vrei sa ai mereu o baie curata, afla ce trebuie sa eviti. Curatarea oglinzii din baie este intotdeauna o povara; cu siguranta, ti s-a intamplat cel putin o data sa ai impresia ca, oricat de mult ai insista, tot nu vei reusi sa obtii o oglinda perfect curata.

Atunci cand curata oglinzile, majoritatea persoanelor obisnuieste sa aplice o miscare circulara, care se dovedeste a fi, de fapt, gresita, intrucat prin aceasta miscare, praful si scamele se redepun, ramanand astfel urme. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, sterge oglinda din partea superioara in jos, realizand miscari in forma literei S. In cazul in care obisnuiai sa folosesti prosoape din hartie, renunta la acest obicei si inlocuieste-le cu o carpa din microfibra, care nu lasa scame.

Citește și:

Greseli curatenie baie
Solutia de curatare pentru suprafete de sticla sau oglinda se aplica direct pe carpa si nu pe oglinda. Aplicand-o pe oglinda, risti ca lichidul sa infiltreze in spatele stratului de argint si, in felul acesta, se vor forma zone negre. In cazul in care nu folosesti solutii din comert, poti utiliza apa, aplicand-o, desigur, direct pe carpa.

O alta greseala intalnita in curatarea bailor este uscarea prosoapelor. Atunci cand ai folosit un prosop, este foarte important modul in care le lasi apoi sa se usuce. In primul rand, prosopul trebuie sa fie perfect intins si nu agatat, astfel incat sa se aeriseasca sis a se usuce cat mai bine. De asemenea, nu suprapune mai multe prosoape pe aceeasi agatatoare, intrucat se vor forma bacterii si prosoapele vor capata un miros urat.

Dupa ce ai curatat vasul de toaleta, nu aseza peria in suportul sau, imediat dupa ce ai terminat. Umezeala duce la dezvoltarea bacteriilor; pentru a evita acest lucru, lasa peria la uscat timp de 10 minute, dupa care o poti amplasa in suportul sau.

Citește și:

In ceea ce priveste sticla de la cabina de dus, inceteaza sa mai freci urmele de sapun saptamana de saptamana. Ca sa pastrezi sticla intr-o forma perfecta, este sufficient ca, o data la trei luni, sa aplici un tratament pentru sticla, care previne depunerea apei si formarea petelor.

Foto: Original Style via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.