Setari Cookie-uri

5 motive pentru care ar trebui sa incerci husele textile

Husele sunt extrem de utile si au foarte multe avantaje, putand fi folosite indiferent de stilul decorativ in care spatiul este amenajat. In cazul in care eziti sa achizitionezi niste huse, iti prezentam 5 motive pentru care ar trebui sa faci acest lucru.

Husele sunt extrem de utile si au foarte multe avantaje, putand fi folosite indiferent de stilul decorativ in care spatiul este amenajat. In cazul in care eziti sa achizitionezi niste huse, iti prezentam 5 motive pentru care ar trebui sa faci acest lucru.

1. Acopera o diversitate de piese de mobilier
Unul dintre Huse marile avantaje ale huselor este faptul ca pot fi confectionate pentru a acoperi diverse tipuri de piese de mobilier. Astfel, acestea pot fi folosite pentru a imbraca nu numai canapelele, ci si fotoliile, scaunele, taburetele si banchetele. De asemenea, poti realiza o masuta de cafea imbracand un taburet vechi cu o husa. Amplaseaza peste acesta o tava si o vaza cu flori si vei obtine o masuta de cafea chic.

2. Schimba aspectul mobilierului vechi

In cazul in care mobilierul s-a degradat sau pur si simplu te-ai plictisit de el, dar nu iti permiti sa achizitionezi altul nou, husele sunt alegerea potrivita. Necesita un buget mult mai mic si le poti schimba oricand doresti. Schimba aspectul scaunelor din zona de dining realizandu-le niste huse textile. Poti alterna imprimeurile si culorile, in functie de sezon.

3. Sunt usor de intretinut

Un alt Huse motiv pentru care ar trebui sa folosesti huse este faptul ca sunt usor de intretinut. Acoperind fotoliile si canapeaua cu huse, le vei putea spala oricand este nevoie. Acestea sunt recomandabile cu atat mai mult cu cat ai copii sau animale de casa si doresti sa protejezi mobilierul.

4. Husele sunt ieftine
Husele prelungesc viata tapiseriilor pieselor tale de mobilier si, mai mult de atat, sunt si accesibile. Daca doresti sa faci economii, realizeaza-i canapelei sau fotoliului o husa; este mult mai ieftina aceasta varianta decat cea de a investi intr-o piesa noua de mobilier, cu atat mai mult in cazul in care detii o masina de cusut.

5. Husele confera un aspect primitor si calduros
Un alt motiv pentru care iti recomandam sa optezi pentru husele textile este faptul ca acestea reusesc sa creeze o atmosfera primitoare si calduroasa. Aspectul lor casual vor indemna toti oaspetii sa se relaxeze si sa se simta ca acasa.

Foto 1: Rume via Pressloft
Foto 2:
The French Bedroom Company via Pressloft

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.