Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care nu ar trebui sa le mai ai in locuinta dupa varsta de 30 de ani

De la o anumita varsta, lucrurile in viata noastra incep sa se schimbe. Cu cat inaintam in varsta, cu atat devenim persoane mai responsabile si mai serioase, iar acest lucru ar trebui sa se reflecte si in modul in care este amenajata propria locuinta.

De la o anumita varsta, lucrurile in viata noastra incep sa se schimbe. Cu cat inaintam in varsta, cu atat devenim persoane mai responsabile si mai serioase, iar acest lucru ar trebui sa se reflecte si in modul in care este amenajata propria locuinta. Sunt cateva piese de mobilier si accesorii ce ar trebui sa lipseasca din caminul nostru, dupa ce am implinit frumoasa varsta de 30 de ani. Iata cateva dintre ele.

1. Mobilierul cu caracter temporar
In general Lucruri interzise dupa 30 de ani , incepand cu perioada facultatii, multe persoane locuiesc cu chirie, dezvoltand, astfel, obiceiul de a cumpara piese de mobilier temporare - etajere, cutii si alte solutii de depozitare din materiale plastice sau textile ori orice alte piese la reduceri. Odata cu pragul de 30 de ani, ar trebui sa incetezi sa dai banii pe bagatele si sa investesti in niste piese impunatoare si de calitate.

2. Postere si imagini lipite pe pereti
In timpul adolescentei, fiecare dintre noi a avut cel putin un poster sau o fotografie lipita direct pe perete sau pe un corp de mobilier. De la varsta de 30 de ani, insa, iti recomandam sa renunti la acest obicei si sa investesti in niste rame aspectuoase. In caz contrar, caminul tau va parea al unei liceene.

3. Vesela din plastic sau de unica folosinta
Daca Lucruri interzise dupa 30 de ani atunci cand organizai petreceri sau aveai invitati obisnuiai sa servesti diferitele gustari in vesela din plastic sau intr-una de unica folosinta, este cazul sa investesti intr-o vesela serioasa. In cazul in care nu stii ce model sa alegi, cele mai simple sunt intotdeauna o alegere sigura.

4. Lenjerii de pat ieftine
In acest caz, indiferent de varsta, nu ar trebui sa achizitionezi lenjerii de pat ieftine si din materiale proaste. Insa, cu atat mai mult, dupa varsta de 30 de ani ar trebui sa te rasfeti si sa folosesti numai lenjerii de pat calitative.

5. Fara pardoseala goala!

Covoarele Lucruri interzise dupa 30 de ani nu numai ca protejeaza pardoseala, ci si delimiteaza un spatiu si aduc caldura si viata intr-o incapere. In functie de modul in care este amenajata incaperea, alege un covor care sa adauge textura sau culoare. Descopera cum alegi dimensiunile corecte ale covoarelor.

Foto 1: Oscar & Eve via Pressloft
Foto 2:
Nygala Corp / FLOMO via Pressloft
Foto 3:
Dirt By Earth via Pressloft

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.