Setari Cookie-uri

4 motive pentru care trebuie sa achizitionezi o bancheta

Banchetele sunt piese de mobilier care, din pacate, nu primesc suficient de multa atentie. Acestea sunt piese chic si utile, ce pot fi folosite atat in spatii mici, cat si in cele mari, indiferent de stilul in care acestea din urma sunt amenajate.

Banchetele sunt piese de mobilier care, din pacate, nu primesc suficient de multa atentie. Acestea sunt piese chic si utile, ce pot fi folosite atat in spatii mici, cat si in cele mari, indiferent de stilul in care acestea din urma sunt amenajate. Mai mult, banchetele sunt utile, multe dintre ele fiind multifunctionale. Iti prezentam patru motive pentru care ar trebui sa iti achizitionezi o bancheta.

1. Daca ai nevoie de mai multe locuri, achizitioneaza o bancheta
Bancheta Bancheta este perfecta atunci cand ai mai multi invitati si ai nevoie de locuri suplimentare pentru sezut. Poate fi folosita de mai multe persoane, fiind, in acelasi timp, comoda. In felul acesta, vei economi si mai mult spatiu decat daca ai asigura cate un scaun pentru fiecare persoana si este si mai usor de depozitat.

2. Este utila in dormitor si in dressing

Daca spatiul iti permite, amplaseaza o bancheta in dormitor, la capatul patului. Vei observa ca aceasta iti va fi extrem de utila, putand sa o folosesti atunci cand iti schimbi hainele. Acelasi lucru se aplica si in cazul unui dressing. Achizitioneaza una cu spatiu de depozitare, care sa iti permita sa amplasezi pledurile si pernele, atunci cand nu le utilizezi.

3. Adauga o bancheta pentru un plus de confort
O bancheta Bancheta tapisata si moale va crea senzatia de spatiu primitor si comod. De exemplu, daca detii un semineu, amplaseaza langa acesta o bancheta si spatiul va capata un aspect calduros si confortabil. Asaza peste bancheta un pled, pentru o nota suplimentara de confort.

4. Castiga spatii de depozitare
Un alt motiv pentru care trebuie sa iti achizitionezi o bancheta este faptul ca aceasta poate constitui un loc suplimentar de depozitare, spre deosebire de un scaun, de exemplu. Daca nu vrei ca obiectele sa fie amplasate la vedere, alege o bancheta cu lada. In cazul in care ai deja o bancheta cu picioare, poti depozita sub ea diferite obiecte, pe care sa le amplasezi in cutii decorative. Este extrem de utila in camera copiilor, putand sa o folosesti pentru depozitarea jucariilor.

Citește și:

Foto 1: Eco Chic via Pressloft
Foto 2:
Sweetpea & Willow via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.