Setari Cookie-uri

Ce obiecte amplasezi pe blatul de bucatarie?

Avand in vedere utilitatea blatului de bucatarie, este imperios sa amplasezi pe acesta numai obiectele si ustensilele pe care le folosesti des. Iata cum poti sa ai un blat de lucru functional si ordonat, dar si aspectuos, in acelasi timp.

Multe persoane au tendinta de a aglomera blatul din bucatarie, fie din lipsa de spatiu, fie pentru ca nu sunt organizate. Avand, insa, blatul incarcat cu diverse obiecte, nu numai ca nu iti poti desfasura activitatea in conditii optime, ci iti va fi si greu sa gasesti cele necesare. Fiind o zona destinata lucrului, este imperios sa tii la indemana numai obiectele si ustensilele pe care le folosesti cel mai des. Iata cum poti sa ai un blat de lucru functional si ordonat, dar si aspectuos, in acelasi timp.

Obiectele Obiecte pe blatul de bucatarie electrocasnice este recomandabil sa nu le tii la vedere, intrucat se prafuiesc si ocupa si spatiu care ti-ar putea fi util. Insa, daca ai anumite aparate pe care le folosesti in mod constant, este mai usor sa le amplasezi la indemana. In cazul in care esti o impatimita a cafelei, ti-ar fi mult mai util sa tii cafetiera sau espressorul pe blat.

In cazul in care tu si membrii familiei tale obisnuiti sa mancati dimineata paine prajita sau sa va faceti sandwich-uri calde, atunci este cazul sa ii rezervi un spatiu pe blatul tau toaster-ului sau sandwich-maker-ului. Amplaseaza-l in apropierea recipientului sau sertarului in care depozitezi painea, pentru a-ti usura munca.

Fructiera este un alt obiect care merita un loc pe blatul tau de bucatarie. Avand mereu la indemana un bol cu fructe proaspete, vei fi tentata sa mananci sanatos, renuntand astfel la snacks-uri. Mai mult, in felul acesta, bucataria ta va parea mai vesela.

Recipientele Obiecte pe blatul de bucatarie cu mirodenii sunt alte obiecte pe care le poti amplasa pe blatul de bucatarie, fie ca sunt umplute cu plante aromatice, sare, piper, zahar sau faina. Oferta disponibila pe piata este extrem de variata, putand sa alegi recipiente din ceramica, metal, sticla sau plastic, in functie de cum este amenajata bucataria ta.

In cazul in care nu ai un sertar special pentru tacamuri, acestea pot fi lasate la vedere, cu atat mai mult cu cat obisnuiesti sa mananci acasa. Amplaseaza-le aproape de masina de spalat vase sau de chiuveta de bucatarie.

Plantele inveselesc orice spatiu si purifica aerul, asadar acestea nu ar trebui sa lipseasca din nici o incapere. In bucatarie, ghivecele cu mirodenii sunt un must have. Amplaseaza intr-o zona luminoasa a blatului ghiveciul cu planta aromata pe care obisnuiesti sa o folosesti in mancaruri - astfel, o vei putea folosi oricand si iti va insufleti si bucataria.

Citește și:

Foto 1: Original Style via Pressloft
Foto 2:
In-Spaces via Pressloft

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.