Setari Cookie-uri

Cum sa ai un pat confortabil

Dupa o zi grea, tot ce iti doresti este sa te odihnesti, iar un pat confortabil si proaspat facut este exact ce iti trebuie, pentru a te repune pe picioare. Iti prezentam cateva trucuri la care poti apela, pentru a-ti transforma patul intr-unul cat mai confortabil.

Dupa o zi Pat confortabil grea, tot ce iti doresti este sa te odihnesti, iar un pat confortabil si proaspat facut este exact ce iti trebuie, pentru a te repune pe picioare. O lenjerie curata si niste paturi si perne moi te vor ajuta sa ai parte de un somn linistit si odihnitor. Iti prezentam cateva trucuri la care poti apela, pentru a-ti transforma patul intr-unul cat mai confortabil.

In cazul in care nu ai avut o zi tocmai reusita, schimba asternuturile! O lenjerie de pat proaspat spalata si neteda poate face adevarate minuni si iti poate schimba starea de spirit! Adauga pe noptiere cateva lumanari si vei intra intr-o stare relaxanta.

Foloseste Pat confortabil intotdeauna lenjerii din fibre naturale, permeabile. Bumbacul este cea mai buna alegere, insa opteaza pentru unul potrivit pielii tale. Adauga mai multe perne! Acestea sunt de un real folos atunci cand citesti si, mai mult, fac patul sa para confortabil. Ai in vedere sa amplasezi in apropierea patului un taburet, o bancheta sau un cos, in care sa poti depozita pernele, pe timpul noptii. Niste fete de perna din matase vor adauga o nota luxoasa si eleganta si, fiind foarte fine, confera o senzatia placuta pielii tale.

Fie ca redecorezi dormitorul sau te muti intr-o locuinta noua, nu trebuie sa uiti niciodata ca cea mai importanta piesa este salteaua! Calitatea acesteia este extrem de importanta, daca iti doresti un somn odihnitor. Testeaza mai multe saltele si vezi care ti se potriveste cel mai bine: una din spuma poliuretanica cu memorie sau una pe arcuri.

Praful nu are ce cauta in dormitorul tau! Ai intotdeauna in vedere ca noptierele si obiectele care sunt amplasate pe acestea sa fie mereu curate. Ordinea si curatenia sunt extrem de importante in arta Feng Shui. Nu in ultimul rand, un pled moale si in culori calme este nota finala pentru a obtine un pat confortabil, in care sa te poti odihni adecvat.
Foto: KSL LIVING via Pressloft

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.