Setari Cookie-uri

Spatii generoase dincolo de usi invizibile: gama Vass, de la Asplund

Mostre de simplitate si eleganta nordica, piesele din gama Vaas pot fi integrate cu usurinta in orice tip de interor. Odata asezate la locul lor, isi pastreaza, cuminti, secretele.

Comunicat de presa

Vass (”trestie”, in suedeza) Asplund e un sistem complet de depozitare ce intruchipeaza minimalismul scandinav desavarsit. Un pattern liniar oblic, inspirat de frunzele lunguiete ale plantei ce creste de-a lungul malurilor apelor, ascunde elegant usile pieselor din aceasta gama. Vass este si o confirmare a reputatiei companiei producatoare, Asplund: grija pentru detalii, dragostea si aprecierea fata de materialele naturale au stat dintotdeauna la temelia brandului suedez.

Mostre de simplitate si eleganta nordica, piesele din gama Vaas pot fi integrate cu usurinta in orice tip de interor. Odata asezate la locul lor, isi pastreaza, cuminti, secretele. In spatele usilor ce abia se observa se ascund spatii generoase de depozitare, fie ca vorbim de garderoba personala, de colectia de pantofi, de dosarele de la birou, de accesorii sau maruntisuri.

Daca, initial, Asplund gama semnata de studioul de arhitectura si design Claesson Koivisto Rune cuprindea doar o serie de comode realizate din stejar masiv, astazi, acelasi pattern liniar distinctiv se regaseste pe o serie de piese noi precum dulapuri, cabinete, un birou, o masa de dining si o consola, in culori ce variaza de la verde pal, la mov intens.

Misiunea companiei suedeze cu un portofoliu impresionant de premii precum ELLE DECOR, RED DOT Design Award sau cel oferit de revista WALLPAPER este de a crea piese cu aer distins si atemporal, remarcabile atat din punct de vedere estetic, cat si functional. "Cand vine vorba de design minimalist, detaliile sunt esentiale, pentru ca fiecare linie devine extrem de vizibila. Fiecare centimetru trebuie sa fie perfect", spune Sandra Adrian Asplund, directorul creativ al companiei Asplund.

In ceea ce priveste gama Vaas, standardele sunt pe deplin atinse. Calitatea acestor piese le asigura durabilitatea, in timp ce liniile elegante si curate vor trece, oricand, testul modei.

Descopera gama Vass in magazin online si alege ce ti se potriveste!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.