Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru amenajarea mesei de Pasti

Sarbatorile de Paste reprezinta ocazia cea mai buna pentru a fi mai aproape de familie si de prieteni, iar masa trebuie sa reprezinte ocazia de a-i aduce impreuna pe toti cei dragi.

Comunicat de presa

Sarbatorile de Paste reprezinta ocazia cea mai buna pentru a fi mai aproape de familie si de prieteni, iar masa trebuie sa reprezinte ocazia de a-i aduce impreuna pe toti cei dragi.

Primavara este anotimpul culorilor, folositi-le cu prisosinta in amenajarea mesei de Paste, care trebuie sa fie colorata, iar preparatele apetisante. Florile, iarba, ouale incondeiate nu vor lipsi din aceasta amenajare.

"Masa in familie are o foarte mare incarcatura emotionala, de aceea pregatirea acesteia, pentru evenimente deosebite, necesita o mai mare atentie la detalii. In plus, este un prilej de a-i implica si pe cei mici, care cu siguranta vor fi atrasi de culorile produselor dedicate sarbatorii Pastelui", ne spune home designerul kika, Elena Miron.

Detaliile vor face diferenta, puneti accent pe acestea,fie ca va plac decorurile mai moderne sau cele traditionale.

Alegeti o fata de masa simpla, in culori pale, cum ar fi violet, verde sau galben. Sau puteti opta pentru alb cu imprimeuri florale, este potrivit pentru orice tip de decoratiuni, iar deasupra amplasati un servetel tesut, din bumbac, in tonuri de portocaliu. Este foarte potrivita vesela de asemenea inflorata, in culori joviale, cu multa personalitate. Indrazniti sa imbinati culori puternice, complementare. Verdele crud se potriveste foarte bine cu rozul pastelat.

In mijlocul mesei asezati un bol cu flori proaspete, liliac sau poate lalele rosii. Decorati spatiul cu obiecte specifice primaverii si Pastelui, cum ar fi mici pasari colorate, oua din sticla pictate, iepurasi din diverse materiale.

Folositi lumanari inalte sau groase in suporturi pentru o atmosfera de sarbatoare, iar la baza lor presarati cateva petale de flori sau iarba. Aveti grija totusi sa nu incarcati prea mult masa, trebuie sa pastrati loc si pentru preparate.

Citește și:

Aranjati pe masa servetele in culori vii, uni, din diverse tesaturi si prindeti-le in inele din metal simple sau decorate cu fluturi ori flori sau iepurasi din portelan.

In tot acest decor, ouale sunt in centrul atentiei, deci este important modul in care sunt aranjate. Le puteti amplasa intr-un cosulet din ratan sau pe un platou cu picior. Astfel, vor iesi in evidenta si vor atrage privirile tuturor. Indiferent de vasul pe care l-ati ales, decorati-l cu fire de iarba.

Redati intr-un mod placut atmosfera specifica sarbatorilor pascale si bucurati-va de linistea acestor zile.
Un Paste Fericit!

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika, va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.