Setari Cookie-uri

6 metode inedite de a folosi ghivecele metalice

Ghivecele sunt utilizate, in general, pentru depozitarea diferitelor plante, insa, cu putina imaginatie, pot fi folosite in mai multe moduri. Iata 6 moduri inedite de a le folosi.

Ghivecele metalice Ghivece metalice au inceput sa se bucure de o popularitate accentuata odata cu amploarea pe care a luat-o stilul shabby chic. Acestea sunt utilizate, in general, pentru depozitarea diferitelor plante, insa, cu putina imaginatie, pot fi folosite in mai multe moduri.

1. Bucatarie
In bucatarie, este important ca fiecare obiect sa fie la indemana si sa aiba un loc bine definit, pentru a-l putea gasi cu usurinta, atunci cand este cazul. In acelasi timp, depozitarea joaca un rol extrem de important, avand in vedere varietatea articolelor pe care le regasim intr-o asemenea incapere. In acest sens, poti folosi ghivecele metalice pentru a depozita tacamurile. Le poti atarna de o bara si poti amplasa in ele rolele de hartie.

2. Birou
Un alt spatiu in care poti folosi ghivecele metalice este biroul. Daca ai amenajat aceasta incapere in stilul shabby chic, scandinav sau vintage, un ghiveci metalic, alb este perfect pentru a depozita pixurile si creioanele.

3. Baie
Baile sunt, in general, de dimensiuni reduse, asadar eficientizarea solutiilor de depozitare este de o reala importanta. Achizitioneaza un ghiveci metalic de dimensiuni mai mici, in care sa pui periutele si pasta de dinti. Intr-unul mare, poti amplasa prosoapele sau produsele de curatenie.

4. Suporturi pentru lumanari
Ghivece metalice
Urmatoarea propunere pe care ti-o prezentam se refera la utilizarea ghivecelor sub forma de suport de lumanari. Acestea pot fi amplasate atat in locuinta, cat si pe terasa sau balcon, in acestea doua din urma putand sa le atarni. Tot ce trebuie sa faci este sa le realizezi niste tortite din sarma. Pentru a crea o lumina ambientala cat mai placuta, le poti gauri, astfel incat sa creezi diferite forme.

5. Corpuri de iluminat

Aceasta ultima metoda de a utiliza ghivecele este ideala daca iti doresti sa inlocuiesti vechile corpuri de iluminat cu putini bani. Renunta la abajururile pe care le detii si foloseste in locul lor niste ghivece metalice. Gaureste-le pentru a putea introduce cablul lampii si vei obtine niste corpuri de ilimant inedite.

6. Vas pentru gheata
Aceste articole sunt utilie si in momentul in care ai invitati. Daca doresti sa ii servesti cu o bautura si nu ai un recipient special pentru gheata, poti amplasa sticla respectiva intr-un ghiveci, pe care l-ai umplut cu cuburi de gheata. Fiind din metal, gheata va rezista mai mult decat intr-un vas din alt material.

Foto 1: HomeSense
Foto 2:
Dobbies

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.