Setari Cookie-uri

Practic: 6 trucuri de a folosi fotografiile

Fotografiile sunt cele care imortalizeaza cele mai importante momente din viata noastra. Renunta la clasicele rame foto si scoate in evidenta fotografiile cat mai creativ. Iti prezentam 6 trucuri de a utiliza fotografiile.

Fotografiile sunt cele care imortalizeaza cele mai importante momente din viata noastra. Renunta la clasicele rame foto si scoate in evidenta fotografiile cat mai creativ. Iti prezentam 6 trucuri de a utiliza fotografiile.

1. Borcane

Daca nu stii cum sa utilizezi borcanele pe care le-ai strans de-a lungul timpului, iti recomandam sa le folosesti ca inlocuitoare ale clasicelor rame foto. Plaseaza in interiorul lor fotografii si flori uscate. De asemenea, daca doresti sa iasa in evidenta, umple borcanele cu ulei vegetal.

2. Placi ceramice Utilizare fotografii

O alta metoda ieftina si ingenioasa si care necesita putin timp se refera la placutele ceramice. Acestea vor fi folosite ca suport, urmand ca pe ele sa lipesti fotografiile dorite. Aplica pe spatele fotografiilor adeziv, dupa care, lipeste-le de placutele ceramice si apasa pe acestea intr-o singura directie, pentru a elimina bulele de aer. Este de preferat sa asezi peste acestea, timp de cateva minute,un obiect mai greu, pentru a se lipi bine. Noile tale obiecte de arta le poti lipi de pereti, cu benzi dublu-adezive, le poti rezema sau le poti atasa magneti, pentru a le plasa pe frigider.

3. Rame fotografice colorate

Daca iti doresti o varianta cu un impact vizual puternic, atunci amplaseaza pe un perete mai multe tablouri, cu ramele in diverse culori. In cazul in care nu gasesti rame colorate sau doresti sa le refolosesti pe cele vechi, le poti vopsi cu un spray sau cu acrilice. O alternativa ar fi sa folosesti mai multe tablouri cu ramele in aceeasi culoare, iar paspartu-urile sa fie in culori diferite, vesele.

4. Copaci Utilizare fotografii

Daca ai un perete gol si nu stii cum sa il decorezi, iti propunem o varianta vesela si usor de realizat. Deseneaza cu o pensula si vopsea acrilica conturul unui copac stilizat; ca alternative, poti realiza copacul cu o banda autoadeziva colorata. De crengile copacului, agata fotografiile preferate, pe care le poti inrama sau nu, dupa propriul plac.

5. Lampa de tavan

Daca doresti sa transformi o incapere intr-una mai primitoare si personala, poti introduce fotografiile dorite, folosindu-te de obiectele din camera. Astfel, prinde de lampa de tavan, fie ea candelabru, fie cu abajur textil, fotografiile, cu niste clesti sau agrafe.

6. Rame vintage


Un mod inovator de a folosi fotografiile este de inspiratie vintage. Pentru aceasta metoda, ai nevoie de o rama pentru tablouri, care poate fi simpla, minimalista sau de inspiratie baroca. In marginile acesteia, bate niste cuie, de care sa agati, apoi, sfoara. Prinde de aceste sfori fotografiile preferate cu clesti din lemn si vei obtine un rezultat spectaculos. Pentru un efect special, printeaza fotografiile sepia sau alb/negru.

Foto 1:
ARTHOUSE
Foto 2:
Berry Red

Citeste si Practic: 9 metode de intrebuintare a boraxului in locuinta
Cele mai spectaculoase 26 piese de mobilier minimaliste

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.