Setari Cookie-uri

Cum depozitam florile?

Aspectul unei incaperi se poate schimba foarte mult prin intermediul aranjamentelor florale, creand o atmosfera relaxanta si aducand o nota de splendoare. Fie ca le achizitionati in ghivece sau proaspat taiate, va trebui sa aveti la indemana un vas potrivit pentru a pastra florile preferate.

Fiecare persoana isi doreste o locuinta vesela si aerisita, in interiorul careia sa aduca prospetime. Preferatele tuturor, florile nu au numai un rol decorativ, ci si contribuie la sanatatea noastra, imbunatatind calitatea aerului. Datorita marei varietati de forme si exploziei de culoare, florile vor anima incaperea, aducand un plus de frumusete si ajutand la starea de buna dispozitie a fiecaruia dintre noi.
Aspectul unei incaperi se poate schimba foarte mult prin intermediul aranjamentelor florale, creand o atmosfera relaxanta si aducand o nota de splendoare. Fie ca le achizitionati in ghivece sau proaspat taiate, va trebui sa aveti la indemana un vas potrivit pentru a pastra florile preferate. Vazele clasice in care bunica depozita florile s-au demodat, stilurile decorative actuale presupunand noi accesorii si metode de pastrare a acestora.
Pentru a insufleti locuinta cu ajutorul plantelor, va puteti folosi de cele mai neconventionale si inedite articole de care dispuneti, punandu-va imaginatia la incercare. Florile mari pot fi asezate in vaze inalte, din teracota, pe care le puteti amplasa intr-unul din colturile incaperii. Aceste vaze se potrivesc, in general, stilurilor exotice, insa, de multe ori, pot constitui nota definitorie. Ele pot fi vopsite sau imbracate in sfori de diferite culori, obtinand niste recipiente originale.
Pentru un decor minimalist sau contemporan, in sticle de diverse culori, de preferat in numar de trei, puteti aseza cate o singura floare, tot de culori diferite. O metoda atipica o reprezinta stropitoarele. Fie ca sunt din metal sau din plastic, acestea reprezinta o solutie buna de a depozita buchetele mari de flori, iar prin aspectul lor inedit vor inviora spatiul.
Ghivecele de flori pot fi ascunse in cosulete din ratan sau le puteti imbraca cu bete din bambus. Borcanele constituie o alta solutie de a pastra florile, fiind, totodata, si o solutie avantajoasa, in ceea ce priveste aspectul financiar. Acestea pot fi decorate cu strasuri, pietricele, mozaicuri sau diferite materiale, cu imprimeuri cat mai avangardiste. Vasele metalice sau din otel inoxidabil vor pune in lumina linia geometrica si dramatica a amenajarii.
Indiferent de metoda de depozitare aleasa, florile vor aduce natura in interiorul locuintei, o vor inmiresma si o vor inveseli, imbunatatind atat aspectul acesteia, cat si sanatatea dumneavoastra.
Foto 1: The Contemporary Home
Foto 2:
Love Eco
Foto 3:
Funky Olive
Foto 4:
Tesco SS

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.