Setari Cookie-uri

Coltar vs. canapea si fotolii

In cautarea noastra de subiecte interesante pe Forum, am descoperit un topic in care se discuta avantajele coltarului vs. cele ale unei canapele cu fotolii. Iata care sunt preferintele membrilor Comunitatii.

Canapeaua constituie piesa centrala de mobilier dintr-un living. Avand in vedere ca pe piata de mobila exista nenumarate modele, alegerea acesteia este de cele mai multe ori destul de dificila. In cautarea noastra de subiecte interesante pe Forum, am descoperit un topic in care se discuta avantajele coltarului vs. cele ale unei canapele cu fotolii.
Iata care sunt preferintele membrilor Comunitatii:
jenybuzatu
"Ce credeti ca merge mai bine pentru o sufragerie de 5/6m, coltar sau canapea si fotolii?"
kandra
"Eu am optat intotdeauna pentru coltar. Este mai practic si nu-mi place ca mobila sa fie ingramadita in camera. Fiecare cu gusturile lui.. eu asa prefer."
y_spria
"Imi plac coltarele, dar au mai mult farmec canapea+fotoli, mai ales daca fotoliile sunt asezate in fata canapelei si o masuta de cafea in mijloc."
myrella73
"Dupa voga de acum cativa ani, acum ne dam toti seama de inutilitatea coltarului. Ocupa mult spatiu, nu are noblete, nu iti ofera variante de amenajare."
theCat
"Spatiul este destul de generos asadar e pacat sa nu alegi varianta canapea si fotolii, care permit o asezare mai buna si sunt categoric mai elegante. De asemeni, e mai usor de mutat, de rearanjat, oferindu-ti variante."
laura_feelings
"Coltar, dar sa fie ceva patratos nu din ala rotund."
andra4iubi
"Eu as opta pentru canapea si fotolii."
niculica
"Intamplator azi am colindat prin magazinele de mobila si sincer as opta pentru un grup 3+2+1, extensibile. Au avantajul ca din timp in timp le poti rearanja si nici diferenta de pret nu e mare."
onutza
"Cred ca un coltar este mai practic. Acum depinde si de confortul pe care vrei sa il ai, mai ales daca se doarme in sufragerie."
luminitagrigoriu
"Vremea coltarului a cam trecut. Eu as opta pentru canapea si fotolii."
Tu ce preferi in living-ul tau? Un coltar generos sau o canapea insotita de doua fotolii? Impartaseste-ne parerea participand la aceasta discutie deschisa pe Forum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.