Setari Cookie-uri

Ferestrele QFort de la Casa Noastra sunt proiectate sa reziste!

A inceput sezonul renovarilor si cu siguranta ai in plan si schimbarea ferestrelor. Iti recomandam ferestrele termoizolante QFort!

A inceput sezonul renovarilor si cu siguranta ai in plan si schimbarea ferestrelor. iti recomandam ferestrele termoizolante QFort! Create de inginerii Casa Noastra folosind numai materii prime de calitate premium, ferestrele QFort au garantie 5 ani si o durata medie de utilizare de 30 de ani. Profilul Veka cu 5 camere, de clasa A, special creat pentru fereastra QFort si sticla cu emisivitate scazuta, Low-E, asigura un mediu ambiant confortabil pentru locatari, mentinand racoarea pe timpul verii prin reflexie solara si caldura pe timpul iernii prin izolare termica superioara.
Pentru ca aspectul locuintei este foarte important si pentru ca acesta sa fie cat mai armonios, culoarea profilului poate fi aleasa din peste 25 de nuante. in acest fel, ferestrele se vor asorta cu mobilierul si decoratiunile interioare deja existente in locuinta. Ferestrele QFort sunt echipate in standard cu garnituri in culori asortate, astfel pentru profilul alb se folosesc garnituri gri deschis, iar pentru profilele colorate garnituri negre. Acestea etanseaza excelent impotriva intemperiilor si sunt foarte rezistente la solicitari. Ce mai astepti? Schimba-ti si tu ferestrele cu QFort! www.qfort.ro
Casa Noastra, cel mai mare producator de sisteme de ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant din Romania, a fost infiintata in anul 1995, are capital in totalitate romanesc, iar prin intermediul echipei sale de profesionisti si prin calitatea lucrarilor s-a impus ca punct de referinta pe piata de profil din Romania.
Principalii parteneri ai companiei sunt: Veka AG Germania – furnizor de profile PVC, Roto Frank AG Germania – furnizor de feronerie si Guardian SUA – furnizor de sticla. www.casanoastra.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.