Tinerii pasionati de design au o noua oportunitate de a interactiona cu unii dintre cei mai valorosi oameni din designul romanesc. Filter Design te invita la o sesiune speciala in Timisoara pe 29 mai, de la ora 19, la Facultatea de Arte si in Cluj, pe 31 mai, de la ora 12, la Club Chiron din strada Clinicilor 35.
Stefan Lucut (freelance designer si Art Director Citrus), Eduard Muresan (Creative Director Citrus) si Razvan Crisan (Presedinte al Asociatiei ORICUM pentru Educatie) iti vor spune care sunt tendintele anului in design, cum poti deveni competitiv intr-un business precum designul, cum sa te vinzi si cum sa-ti vinzi munca de designer, care sunt planurile de viitor ale Filter Design Competition si multe altele.
Toate acestea, intr-o intalnire neconventionala la care te asteptam sa vii impreuna cu prietenii tai! Trimite un mail la contact@filterdesign.ro si rezerva-ti un loc in sala.
Pentru alte informatii legate de Filter Design intra pe www.filterdesign.ro
Filter Design este prima competitie independenta de design din Romania, care identifica si promoveaza tineri designeri. Cea de-a doua editie a Filter Design s-a desfasurat in perioada 21 februarie - 19 aprilie. Competitia s-a adresat tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, pe care i-a invitat sa concureze in cadrul urmatoarelor probe: design grafic, design industrial, design auto, packaging design, freestyle design. Invitati speciali din lumea designului international ca Dick Powell (Seymour and Powell), Nicolas Ciuchindel (Chanel), Ben Terrett (The Design Conspiracy) si Peter Wouda (creator al modelului Skoda Roomster) au conferit un plus de valoare competitiei gratie conferintelor si workshopurilor tematice pe care le-au sustinut. Obiectivul principal al Filter Design este acela de a deveni cea mai ampla manifestare dedicata designului din Romania.
Filter Design este un proiect initiat de Asociatia ORICUM pentru Educatie si sustinut in 2008 de compania Arctic, lider al pietei locale de electrocasnice.
Perwoll si Syoss premieaza cei mai talentati tineri designeri romani la Gala Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca
Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati de Perwoll si Syoss la Gala Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: