Setari Cookie-uri

10 idei pentru a redecora rapid casa!

Chiar daca nu ai bani si nici timp suficient pentru a-ti redecora casa in intregime, poti apela la cateva trucuri care sa aduca primavara in locuinta ta!

Chiar daca nu ai bani si nici timp suficient pentru a-ti redecora casa in intregime, poti apela la cateva trucuri care sa aduca primavara in locuinta ta! Culorile, accesoriile si obiectele decorative au menirea de a oferi viata unei locuinte. Iata asadar cateva lucruri pe care le poti face foarte usor impreuna cu familia:
1. A venit primavara! Este momentul in care poti schimba perdelele din casa. Alege o textura si un design nou, care sa schimbe infatisarea casei tale la superlativ.
2. Plimbate prin show-room-uri si alege alte covoare pentru camerele tale. Nu ai nevoie de covoare mari, opteaza pentru cateva cu dimensiuni mici, dar cu model sugestiv, in functie de destinatia incaperii.
3. Corpurile de iluminat sunt triste si vechi? Adauga un plus de culoare casei tale alegand alte veioze sau lampi. Nuante vesele, indraznete, care sa atraga atentia asupra lor si sa ascunda mici defecte decorative.
4. Niciodata nu ai avut draperii? Este timpul sa incerci si aceasta varianta. Alege o nuanta care sa contrasteze cu cea a peretilor si cea a perdelelor. Draperiile pot schimba imaginea casei tale foarte rapid si ieftin.
5. Fa un efort si schimba obiectele decorative. Inlocuieste ceea ce este demodat cu ceva care sa se potriveasca stilului ales de tine. Ai grija insa sa nu incarci foarte mult atmosfera casei. Vei risca sa creezi o senzatie de sufocare.
6. Chiar daca nu ai bani sa schimbi canapeaua cea veche ii poti reda o infatisare noua, imbracand-o intr-o husa care sa fie pe gustul tau. Poti alege aceasta varianta si in privinta fotoliilor.
7. Costa mult sa zugravesti toata casa. Insa poti redecora un singur perete. Alege o nuanta calda, care sa ofere optimism si tinerete. Prietenii tai vor fi surprinsi de schimbare si iti vor urma ideea.
8. Aplica un strat de ceara peste mobilierul vechi. Nu te costa mult si nu implica mult timp. In schimb, mobila ta va primi o infatisare noua si speciala, asemenea unei povesti.
9. Shimba manerele usilor, schimba blatul de bucatarie si oglinda din baie. Vei aduce fiecarei incinte ceva nou, care va atrage atentia intr-un mod placut. Ai grija sa alegi un design apropiat mobilierului.
10. Umple casa de flori. Vaza sau ghivece amplasate in colturile cele mai importante din casa. Opteaza pentru plante care infloresc repede si ofera parfum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.