Setari Cookie-uri

Idei pentru Ziua Indragostitilor!

Maine este Ziua Indragostitilor! Ziua in care florile, inimioarele, zambetul si fericirea sunt intalnite peste tot in jurul nostru!

Maine este Ziua Indragostitilor! Ziua in care florile, inimioarele, zambetul si fericirea vor fi intalnite peste tot in jurul nostru! Desi este o sarbatoare imprumutata, trebuie sa recunoastem ca abia asteptam sa prim si sa daruim cadouri celor apropiati noua. Chiar daca 14 februarie este in mijlocul saptamanii si nu putem pleca la munte sau la mare avem cateva optiuni, pentru a sarbatori aceasta zi, in orasul nostru: un restaurant, o plimbare in parc sau chiar la noi acasa.
Cina romantica
O varinta foarte cautata, in mod special de romanticii incurabili, este organizarea unei cine romantice in propria casa. Muzica, lumanari parfumate, flori, sampanie ... atmosfera de basm, plina de dragoste si pasiune! Ce trebuie sa facem pentru a ne surprinde partenerul/partenera la superlativ in noaptea de Sfantul Valentin?
In primul rand afla ce tip de sampanie ii place, ce arome prefera, care este desertul preferat, ce flori adora si ce muzica il/o relaxeaza. Nu uita un lucru foarte important: nu trebuie sa ii dai nimic de banuit. Pregateste locul de servit masa intr-un colt retras al casei. Daca te bucuri de un dormitor generos, poti amplasa masa chiar acolo, daca nu opteaza pentru un colt din living. Masa trebuie sa fie decorata cu o fata de masa rosie sau alba. Daca optezi pentru una rosie arunca petale albe de trandafir pe ea si daca alegi una alba foloseste petale rosii. Cumpara lumanari parfumte in forma de inimioare, in culori diferite (rosu, alb si roz) si de marimi diferite si pozitioneaza-le in colturile camerei respective. Acestea vor crea mare impact asupra partenerului/ei tale. Alege farfurii si servetele cu tematic specific zilei respective si adauga pe masa un buchet de flori parfumate, in nuante de alb si rosu. Nu uita sa decorezi dormitorul cu asternuturi din matase rosie, cu petale de trandafir si cu lumanari parfumate. Din apropierea patului nu trebuie sa lipseasca sticla de vin sau de sampanie cu cele doua pahare si fructele voastre preferate. Pentru a completa decorul de iubire nu uita sa cumperi si un cadou simbolic, in functie de necesitati sau preferinte.
Un alt lucru de care trebuie sa tinem cont este mancarea. Deoarece nimeni nu merge la o cina romantica pentru a manca, trebuie sa alegem o gustare usor digerabila, aperitive sau salate, amplasate pe platouri rosii sau albe. Si pentru ca totul sa fie complet ai grija cum te imbraci, apeleaza la haine "confortabile" si elegante!
O zi plina de iubire!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.