Setari Cookie-uri

5 idei de depozitare pe care nu le stiai!

Spatiile de depozitare sunt o problema foarte mare in ziua de astazi. Indiferent ca stam la casa sau la bloc, obiectele si lucrurile se strang. Unde sa le mai ascundem?

Spatiile de depozitare sunt o problema foarte mare in ziua de astazi. Indiferent ca stam la casa sau la bloc, obiectele si lucrurile se strang. Unde sa le mai ascundem? Iata cateva lucruri la care sigur nu te-ai gandit.
1. Valorifica la maxim colturile incaperilor. Realizeaza corpuri de mobilier cu rafturi inchise sau polite. Daca vrei sa pozitionezi obiecte care merita admirate atunci alege varianta polita, daca vrei sa ascunzi ... diverse lucruri, opteaza pentru sertare.
2. Opteaza pentru pat cu lada. Sau daca ai deja pat, fa o lada pentru el. De ce sa nu valorificam spatiul? Nici nu va imaginati cate pot sa incapa acolo: paturi, lenjerii sau haine pe care le purtam foarte rar. In plus, realizata la dimensiunile corecte, aceasta poate face parte din designul patului.
3. Apelati la varianta rafturilor suspendate. Sunt functionale in orice camera: bucatarie, dormitor, baie, living etc. De ce sa inghesuim toate obiectele decorative in biblioteca cand putem crea cateva rafturi special pentru ele? Este posibil sa le punem si mai bine in valoare.
4. De genti de voiaj sau geamantane ne impiedicam oricum prin casa. Ce-ar fi daca le-am da o utilitate? Putem pozitiona in ele ceea ce stim ca folosim o data pe an, sau ceea ce pastram ca amintire. Vom mai elibera ceva spatiu din sifonier iar acest lucru este extrem de folositor pentru o locuinta aglomerata!
5. Mobila plianta. Poate ca este neplacuta insa daca nu ai suficient spatiu opteaza pentru fotolii pliante. Sunt foarte confortabile si ocupa un spatiu extrem de mic in debara. Le poti alege intr-o nuanta placuta care sa se asorteze cu restul amenajarii!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.