Setari Cookie-uri

Craciun Fericit!

Mai avem cateva ore pana cand vine Mos Craciun! Am pregatit mancare traditionala, am decorat casa de sarbatoare, am cumparat cadouri si urmeaza sa impodobim bradul!

Mai avem cateva ore pana cand vine Mos Craciun! Am pregatit mancare traditionala, am decorat casa de sarbatoare, am cumparat cadouri si urmeaza sa impodobim bradul!
Si totusi, din lipsa timpului si a agitatiei, putem uita cateva lucruri marunte care pot fi esentiale in seara de Ajun sau in ziua de Craciun. Care sunt asa dar ultimele pregatiri din Ajunul Craciunului?
- In primul rand verificati daca aveti in casa urmatoarele lucruri: servetele si scobitori suficiente deoarece niciodata nu stim cati musafiri vom avea in aceasta perioada, scortisoara (sigur un vin fiert si aromat este foarte cautat), doua cutii cu bomboane -in cazul in care veti avea mai multi colindatori ca de obicei, apa minerala si plata, cateva feluri de sucuri (nu exagerati cumparand mai multe sticle de un singur tip), lamai, medicamente si ceaiuri pentru digestie, fructe si legume suficiente. Desi exista si magazine non-stop, nu cred ca va va face placere sa iesiti din casa a doua zi de Craciun!
- Dupa ce ati verificat serios daca aveti totul pentru Sarbatori, urmeaza sa facem putina ordine. Chiar daca am terminat curatenia generala doar de doua zile sunt sigura ca se mai gasesc cateva lucruri prin casa de aranjat. Mai ales dupa pregatirea bucatelor pentru Craciun! Sterge-ti praful, aspirati pentru ultima oara si mai aruncati o privire in baie si bucatarie. Nu uitati sa scapati de accesoriile care s-au mai adunat intre timp prin locuinta si care nu folosesc la nimic.
- Impodobiti bradul si masa pentru Craciun impreuna cu familia ascultand colinde. Globuri, beteala, lumanarele si instalatia vor oferi o imagine magica Sarbatorii de Craciun. Locul de servit masa trebuie pregatit si el din Ajunul Craciunului. Nu uitati sa adaugati, pe langa decoratiuni, si flori proaspete in camere, coji de portocala amplasate in tavi pe calorifere si scortisoara. O ultima aerisire a casei si nu ne ramane decat sa il asteptam pe Mos Craciun!
Sarbatori pline de caldura si bucurie in suflet! Un An Nou Fericit alaturi de familie si prieteni!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.