Setari Cookie-uri

Pregatiti casa pentru Revelion!

Daca pentru Craciun ne-am pregatit casa cu mare atentie, ce putem face pentru Revelion? Cum sa ne impodobim casa pentru petrecerea dintre ani?

Daca pentru Craciun ne-am pregatit casa cu mare atentie, ce putem face pentru Revelion? Cum sa ne impodobim casa pentru petrecerea dintre ani?
Pentru a va bucura de un decor reusit si in noaptea de Revelion trebuie sa urmati cativa pasi simpli si foarte importanti.
In primul rand trebuie sa facem diferenta intre cele doua evenimente ale lunii decembrie. Craciunul reprezinta Nasterea Dmnului Iisus si trebuie simbolizat cu elemente specifice: decoratiuni cu Mos Craciun, cu reni, brad impodobit cu globuri si beteala si lumanarele simbolice. Culorile predominante sunt rosu si alb. Revelionul este o noapte de petrecere, de bucurie care reprezinta un nou inceput. Cel de-al doilea eveniment mentionat, desi este in apropierea Craciunului, are cu totul si cu totul o alta tema, deci si casa necesita cateva schimbari de decor. Nu trebuie sa intelegeti prin acet lucru strangerea bradului de Craciun si a instalatiei din casa! Desi evenimentul este accentuat tot cu decoratiuni de iarna, trebuie sa evitati renii, decoratiunile cu Mos Craciun, lumanarile rosii si coronitele cu pamblica rosie.
Puteti accentua decorul de Revelion prin decoratiuni argintii, aurii, albastre sau verzi. Asa dar achizitionati lumanarele albe prinde cu pamblica albastra sau argintie. Coronita pentru usa si crengutele de brad pot fi impodobite doar cu conuri de brad, flori nemuritoare si fundite albe sau albastre. Si in privinta bradului trebuie sa facem cateva schimbari: adunati globurile sub forma de Mos Craciun si reni si lasati-le doar pe cele sub forma de fundite. Globurile, beteala si instalatia pot ramane.
Ca si masa de Craciun, si cea din noaptea dintre ani este importanta. Trebuie insa sa renuntam la fata de masa rosie si la servetele cu model de Craciun. Nici decoratiunile din crengi de brad nu isi mai au rostul pe masa iar tacamurile si vesela din portelan alb pot fi inlocuite cu unele de culoare albastra sau verde. In locul crengutelor de brad puneti flori naturale pe masa.
La atmosfera de petrecere trebuie sa contribuie si lumina din incaperi si muzica. Cu ajutorul unor veioze, prinse cu pamblica argintie, puteti crea atmosfera romantica dorita. In privinta muzicii, aceasta depinde de gusturile dumneavoastra si ele invitatilor.
Si acuma... sa petrecem pana dimineata! Un an nou fericit, exact asa cum va doriti!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.