Setari Cookie-uri

Craciunul in casa ta!

Zapada, cadouri, sarmale, sarbatoare... Craciunul - asteptat in fiecare an cu nerabdare si bucurie... Un motiv tocmai bun sa ne intalnim cu cei dragi, sa primim si sa daruim cadouri, sa impodobim casa si bradul.

Zapada, cadouri, sarmale, sarbatoare... Craciunul - asteptat in fiecare an cu nerabdare si bucurie... Un motiv tocmai bun sa ne intalnim cu cei dragi, sa primim si sa daruim cadouri, sa impodobim casa si bradul. Magazinele s-au umplut de decoratiuni pentru brad: globuri rosii, aurii sau albastre, ingerasi, stelute, beteala colorata...Mii de piese decorative cu care sa ne „imbracam” casa de sarbatoare....
Pentru a avea un succes garantat va propunem mai multe teme si culori pentru decorarea locuintei si a bradului de Craciun.

1. Auriu - Argintiu
O combinatie la care multi dintre noi nici macar nu se gandesc. Eleganta si rafinata, combinatia de auriu cu argintiu, asociata cu verdele bradului de Craciun, creaza o atmosfera calda si linistita. Obisnuiti cu contraste puternice de culori, acesta combinatie ar surprinde toti invitatii...








2. Albastru - Alb
Putem iesi din „banalul” decor albastru-argintiu, prin inlocuirea acestuia din urma cu alb. Betea albastra si alba, globuri simple sau cu model... vor oferi bradului tau un look nou, rafinat si modern.



3. Ingerasi, zapada si Mos Craciuni
Decorarea bardului de Craciun cu elemente ale iernii vor aprinde spiritul de sarbatoare in casa ta. Pentru un decor modern putem folosi decoratiuni precum: fulgi de zapada, Mos Craciuni, oameni de zapada, pinguini, ingerasi, stele, luna, etc.
Este recomandata folosirea ornamentelor metalice argintii, aurii; a cristalelor si a materialelor textile, precum velvet-ul. Pentru a aduce un plus bradului de Craciun putem aplica si cateva decoratiuni rosii.



4. Flori, Fructe, Ciocolata, Dulciuri
Un brad plin de bunatati...ciocolata, bomboane, fructe... fundite colorate, beteala si flori... Un brad unic...pentru un Craciun cald in familie!
Un articol de Ioana Tinca www.interiorstore.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.