Setari Cookie-uri

Sa dam START pregatirilor pentru Sarbatorile de iarna!

Ne apropiem cu pasi repezi de Sarbatorile de iarna!

Ne apropiem cu pasi repezi de Sarbatorile de iarna! Ne facem planuri de Craciun, ne gandim cum sa impodobim casa, cand sa plecam sa cumparam cadouri, cand sa incepem curatenia de Sarbatori si cand sa cumparam bradul!
Unii dintre noi vor sarbatori Craciunul si Revelionul acasa, impreuna cu familia, altii si-au facut deja rezervari in diverse statiuni montane! Condo o sa ciocneasca un pahar de vin (asa ca la romani) cu dumneavoastra de sarbatori, indiferent in ce colt al tarii sau al lumii va veti afla. Insa, pana atunci, va vom sfatui cand si cu ce sa incepeti curatenia de Craciun, cand si unde sa mergeti dupa decoratiuni si cadouri, ce trebuie sa impodobiti in casa si cum sa va organizati timpul pentru a va bucura de Sarbatorile de iarna la superlativ!
Primul lucru pe care trebuie sa il realizam este lista de cumparaturi. Inca mai aveti timp, dar nu foarte mult, sa hotarati ce mancare veti avea pentru ziua magica, ce trebuie sa cumparati pentru persoanele dragi si ce va lipseste pentru impodobirea locuintei si a bradului. Nu uitati sa adaugati pe lista produsele pentru curatenia de Sarbatori - solutii pentru geamuri, parchet, mobila, covoare, baie si bucatarie.
Este indicat sa incepeti curatenia cu cateva zile inaintea Craciunului. Nu are sens sa o faceti chiar din aceasta saptamana deoarece, indiferent daca locuiti la bloc sau la casa, praful se instaleaza foarte repede. Este bine sa repartizati fiecarui membru al familiei cate o camera, actiunile mai dificile realizandu-se in comun. Astfel, aceasta etapa va fi mai putin stresanta, ba chiar va crea o mica atmosfera de veselie!
Si la pregatirile culinare este necesara munca in echipa. Ascultati colinde in timpul acestor activitati, veti observa cum treaba merge cu mai mult "spor "!
Chiar daca nu petreceti Craciunul acasa, deoarece plecati la parinti si rude in provincie, trebuie sa va amenajati locuinta in spiritul Sarbatorilor cat de putin: o coronita pe usa de la intrare, ornamente din crengute de brad pe masa, un brad mic si... cateva sarmale si prajituri in frigider!
Fiecare etape mentionata mai sus va fi tratata cu mare atentie de echipa noastra in zilele care urmeaza! Asa ca ... nu uitati sa notati magazinele pentru cumparaturi, sfaturile de impodobire a mesei de Craciun si de decorare a locuintei deoarece... am dat START pregatirilor pentru Sarbatorile de iarna!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.