Setari Cookie-uri

Da viata casei tale!

Exista foarte multe lucruri care iti pot aduce bucurie in suflet. Chiar si in propria casa, facand cateva modificari, poti aduce un plus de lumina si optimism, nefiind neaparat nevoie de o zugraveala noua.

Exista foarte multe lucruri care iti pot aduce bucurie in suflet. Chiar si in propria casa, facand cateva modificari, poti aduce un plus de lumina si optimism, nefiind neaparat nevoie de o zugraveala noua. Regulile pe care trebuie sa le urmezi sunt simple.
In primul rand cauta sa inveselesti atmosfera adaugand flori colorate si parfumate. Vei observa cata viata poate aduce o vaza cu flori intr-o camera! Desi mobilierul este sumbru si inchis la culoare in dormitor, nu iti face probleme, micile obiecte decorative pot face minuni amplasate acolo unde trebuie. Alaturi de acestea, o fotografie amuzanta dintr-un concediu la munte sau la mare, pusa intr-o rama viu colorata, cu siguranta te va inveseli de cate ori o vei privi. Ai camere mari si intunecoase? Alege perdele dintr-un material foarte subtire, in nuante pale si adauga draperii asortate. Astfel, lumina va patrunde mai usor in camera ta.

Un living monoton? Livingul este incaperea cel mai usor de inveselit. Aici poti sa aduni numeroase obiecte decorative, amintiri din concediu, ghivece cu flori, tablouri expresive... trebuie doar sa iti lasi imaginatia sa zburde. Pe langa aceste artificii usor de adaugat mai aveti si alte solutii. Schimbarea covorului si a tapiteriei fotoliilor si canapelei. In plus, poti adauga si pernute imbracate intr-un material fin cu design floral. Corpurile de iluminat sunt alte obiecte care pot sa atraga atentia. Alegeti veioze sau lustre cu desene care sa formeze un tot unitar cu tapiteria canapelei, a fotoliilor si cu motivul covorului. Tot in aceasta incinta puteti amplasa si cateva lumanari parfumate. Atmosfera creata de acestea intr-o seara ploioasa de toamna va aduce relaxare.
Chiar si in bucatarie puteti face cateva modificari. Exista numeroase obiecte de design cu tematic culinar. Pe langa acestea, prosopele de bucatarie cu desene si o fructiera cu design interesant iti vor da mai mult spor la gatit! Fiecare spatiu poate fi valorificat armonios. Nu trebuie neaparat sa zugraviti sau sa va cumparati alta mobila ci doar sa puneti mai bine in valoare ceea ce aveti deja. Culorile obiectelor trebuie sa se asorteze, draperiile si covoarele sa beneficieze de aceleasi teme, corpurile de iluminat sa atraga atentia. Incercati aceste modificri si ambientul interior se va schimba radical!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.