Setari Cookie-uri

Ce facem cu camera de oaspeti?

Daca aveti o familie numeroasa, cu unchi si matusi care vin in vizita de sarbatori, sau multi prieteni ce locuiesc in alte localitati, in mod sigur v-ati intalnit deja cu problema camerei de oaspeti.

Daca aveti o familie numeroasa, cu unchi si matusi care vin in vizita de sarbatori, sau multi prieteni ce locuiesc in alte localitati, in mod sigur v-ati intalnit deja cu problema camerei de oaspeti: cum s-o amenajati, de ce obiecte au nevoie invitatii si cum le puteti face sederea mai placuta? Fie ca aveti o camera dedicata acestui scop, fie ca veti converti, pe durata vizitei, o alta incapere in camera de oaspeti, este important sa cunoasteti cateva principii ce va vor ajuta sa transformati orice eveniment de familie intr-un succes.
Incercati sa modelati amenajarea dupa camerele hotelurilor de lux. Aceasta inseamna asternuturi frumoase si curate, perne suplimentare (fiecare are propriile obiceiuri in ce priveste dormitul) si o lampa pe noptiera, in caz ca oaspetelui ii place sa citeasca in pat. Multi au probleme in a adormi intr-un mediu necunoscut, asa ca trebuie sa le asigurati tot confortul, precum si leacuri contra insomniei.
In aceeasi idee, un televizor este ideal, impreuna cu programul TV. Lasati in camera materiale de citit pe care oaspetele le poate gasi interesante, de la reviste recente (de moda, sanatate, pentru barbati etc) unul sau doua romane usoare.
Asigurati-va ca in camera de oaspeti este liniste! Ungeti balamalele usii aceleia care scartaie, reparati robinetul care picura si luati din incapere ceasurile ticaitoare. Pentru unii ticaitul ceasului este linistitor si relaxant, iar pentru cei care nu sunt obisnuiti sa doarma cu un astfel de ceas alaturi, poate fi stresant, impiedicandu-i sa doarma.
Desi in ziua de azi majoritatea folosesc telefonul mobil pe post de ceas cu alarma, unele persoane, mai ales cei mai in varsta, raman credincioase mai vechilor modelelor mecanice sau electronice. De aceea, intotdeauna intrebati-va oaspetii daca nu cumva le trebuie un ceas cu alarma, si ajutati-i sa il programeze in mod corespunzator.
Aveti grija sa lasati un sertar si cateva umerase libere unde oaspetii sa-si poata depozita hainele. Nimic mai neplacut decat a trai, mai multe zile la rand, dintr-un geamantan! De asemenea, lasati loc liber in partea de jos a dulapului pentru valizele goale.
Lasati o lanterna pe noptiera, in caz ca aveti invitat un cuplu si unul dintre ei ar putea dori sa mearga la toaleta fara a-l trezi pe celalalt. O carafa de apa proaspata cu paharele aferente si cate o pereche de papuci de casa sunt si ele recomandate!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.