Setari Cookie-uri

Curatenia de toamna

STIHL lanseaza in Romania doua noi unelte portabile pentru curatenia de toamna: suflanta STIHL BG45 si aspiratorul cu tocator STIHL SH55.

STIHL lanseaza in Romania doua noi unelte portabile pentru curatenia de toamna: suflanta STIHL BG45 si aspiratorul cu tocator STIHL SH55. Acestea sunt ideale pentru imprastierea si respectiv strangerea frunzelor si a altor resturi vegetale uscate de pe suprafete precum gazonul, aleile sau drumurile de acces.

Suflanta STIHL BG45 este o unealta simplu de manuit, cu un design rotunjit si maner confortabil. Este formata dintr-un motor puternic, adapostit de o carcasa Softline usor de intretinut, si dintr-un tub de emisie cu duza rotunda, reglabil in functie de inaltimea si de lungimea bratului utilizatorului. Toate comenzile suflantei se afla pe maner, astfel incat unealta este manevrabila cu o singura mana. STIHL BG45 este silentioasa, iar datorita puterii debitului de aer, indeparteaza rapid orice urma de vegetatie uscata.

Aspiratorul cu tocator STIHL SH55 este destinat strangerii resturilor vegetale uscate sau altor deseuri usoare de pe suprafete sau din locuri greu accesibile (colturi, jgheaburi etc.). Motorul puternic actioneaza o stea de tocat robusta, din otel, care asigura tocarea marunta a deseurilor aspirate si reduce volumul acestora de pana la 14 ori. Astfel, cosul colector atasat uneltei se umple uniform si poate inmagazina o cantitate mai mare de resturi. Dupa golire, aceste resturi tocate pot fi depozitate in recipiente speciale si folosite ca baza pentru producerea compostului. STIHL SH55 se poate folosi si ca suflanta, cu ajutorul unei tevi de pulverizare incluse in dotarea standard a uneltei.

Atat suflanta BG45, cat si aspiratorul cu tocator SH55 se pot folosi impreuna cu un set special de curatare pentru jgheaburile de acoperis de cca. 3 metri lumgime.

Suflanta BG45 si aspiratorul cu tocator SH55 sunt disponibile in tara, la toti distribuitorii autorizati ai companiei. Acestia sunt pregatiti sa ofere consultanta de specialitate, service profesional in garantie si post-garantie, precum si accesorii, piese de schimb si consumabile. Pentru mai multe detalii, accesati www.stihl.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.