Setari Cookie-uri

Spatiu de evenimente culinare

Pentru cei ce isi doresc sa ia parte la o sesiune de cooking sau sa organizeze un teambuilding cu tematica culinara, Kuxa Studio ofera spatiul perfect pentru asemenea activitati.

Comunicat de presa

Evenimente cooking Ce ai spune de un spatiu finisat la cele mai inalte standarde pentru sesiunile tale de cooking? Dar despre un alt fel de teambuilding in care sa descoperi ce pasiuni si talente mai au colegii tai? Sau poate vrei sa faci un cadou si un curs de gatit cu celebrul chef Joseph Hadad ti se pare o idee buna? Kuxa Studio este locatia perfecta pentru orice eveniment cu tematica culinara.

La Kuxa Studio gasesti bucatarii clasice, bucatarii moderne si bucatarii rustice produse in Germania de Nobilia - cel mai mare producator de mobilier de bucatarie din Europa, avand o experienta de peste 60 de ani, 2600 de bucatarii fiind produse zilnic in fabrica din Verl.

Pentru ca suntem pasionati de bucatarii si ne dorim ca lumea sa se simta bine aici, oferim si experiente inedite. Astfel, ne-am obisnuit ca in fiecare saptamana sa gazduim diverse evenimente de gatit atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, copii sau pentru cei care doresc sa descopere arta gatitului. Toate cele sase bucatarii clasice sau moderne sunt complet functionale, oaspetii nostri putand testa atat aparatele electrocasnice de ultima generatie, cat si cele mai sofisticate mecanisme si sisteme.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.