Setari Cookie-uri

Creative Arts lanseaza primul curs de restyling mobilier si decoratiuni interioare

Centrul de dezvoltare a creativitatii Creative Arts lanseaza primul curs de restyling mobilier si decoratiuni interioare dedicat tuturor iubitorilor de arta si frumos, indiferent daca au sau nu cunostinte in domeniul artelor plastice sau talent la desen.

Comunicat de presa

Centrul de dezvoltare Restyling mobilier a creativitatii, Creative Arts, lanseaza primul curs de restyling mobilier si decoratiuni interioare dedicat tuturor iubitorilor de arta si frumos, indiferent daca au sau nu cunostinte in domeniul artelor plastice sau talent la desen.

Pentru toti cei care cred ca acasa e locul unde inima bate in fiecare piesa de mobilier, Creative Arts propune un curs de redefinire, reinventare si restilizare a mobilierului si a obiectelor decorative prin pictura, tehnica sablonului, tehnica stampilei, ”tehnica natura”, tehnica servetelului (decoupage), prin antichizare (crackle) si tehnici mixte.

Cursul cuprinde opt sedinte saptamanale a cate doua ore fiecare, sustinute de artistii plastici Cristina Radulescu si Ruxandra Popa.

Pretul cursului este de 800 de lei (achitabil in doua transe), cu o reducere de 10% la inscrierile facute pana la 28 februarie. Inscrierile se pot face la office@creativearts.ro sau la 0721.321.890.

Citește și:

CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare din noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase pot studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de pictura si mozaic, desen maga, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie, improvizatie si stand-up comedy.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.