Setari Cookie-uri

Tendinte home&deco 2014

Afla care sunt cele mai importante linii in domeniul home&deco, in acest an, pentru a avea un camin in tendinte.

Comunicat de presa
Fara sa vrem sa dam neaparat rezolutii pentru 2014, am schitat cateva linii importante, trasate de specialisti in domeniul home&deco, pe care le vom aplica si noi in acest an, in demersul constant de a crea un camin si o viata mai frumoase. Aici, la Casara.

La finalul anului trecut am asteptat, ca de fiecare data, verdictul, iar el a venit: Pantone a declarat drept culoarea anului 2014 violetul orhidee. Si pornind de la el, te poti juca, bineinteles, si cu derivate - nuante de lila, azuriu si chiar turcoaz sau grenadina. Suna tentant, asa-i? De la un accesoriu, cum ar fi o vaza, o cuvertura, o perna sau o rama foto, la o tablie de pat sau un dulap, ori poate un perete vopsit intr-o astfel de culoare tare, oricare dintre aceste elemente te va scoate din anonimat si va inviora incaperea, indiferent de sezon. Designers Guild ne propune atat nuante neutre, calde, cat si tonuri puternice, de mov, magenta, ametist, intr-o frenezie de combinatii si modele dramatice, dar totodata contemporane. Te invitam sa admiri noile draperii de la Designers Guild, din showroom-ul nostru, incepand cu luna februarie.

Un alt trend pe care se mizeaza din ce in ce mai mult este cel al culorii naturale a lemnului. Daca anii trecuti au fost dominati de wenge, acum se "poarta" nuante mai deschise, spre stejar, cires, fag, atinse parca de razele soarelui. Casara adopta cu bucurie aceasta idee, iar printre furnizorii nostri pe care ii amintim aici se numara Blanc d’Ivoire, Artelore Home, Cantori si multi altii.

Materialele pentru mobila de outdoor au devenit in ultimii ani extrem de revolutionare, de aceea si mobilierul de terasa este foarte inovator si are un design aparte. Practic mai toate stilurile pe care le aveai in interior sunt acum transpuse in piese deosebite de exterior, iar posibilitatile de combinare a texturilor si modelelor sunt nenumarate. Doua dintre companiile cu renume in acest domeniu, Vincent Sheppard si Pedrali, isi expun in ianuarie la Paris, la targul Maison&Objet, ultimele colectii.

Si pentru ca a venit vorba despre Maison et Objet, editia aceasta ne va provoca la calatorii, la explorarea de taramuri si orizonturi inedite, la voiajuri interioare si indepartate, la aventuri...Globe-trotteri si nomazi pleaca in cautarea Altuia si deseneaza o harta noua, a unei lumi mobile, flexibile, in continua miscare, cosmopolita si mai umana. Cu alte cuvinte, targul se aliniaza si ne prezinta tendintele generale de inovatie, de expunere a unor materiale si tehnici evolutive in domeniu, dar si strategiile companiilor de profil, care vin mereu in intampinarea clientului, cu cele mai bune solutii.

Te invitam la noi in showroom, pe Calea Dorobantilor, nr.159, la un ceai, sa vorbim despre obiecte cu suflet si stil, despre trenduri si variante de a-ti pune in valoare casa, deci despre frumos.

Citește și:

www.casara.ro
https://www.facebook.com/casaradesign

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.