Setari Cookie-uri

Trendurile in decoratiuni de Craciun

Trendurile brandului austriac kika din aceasta iarna sunt pline de emotie. Fiecare colectie aminteste de o atmosfera personala a Craciunului - romantic, visatoar sau fastuos.

Comunicat de presa

Trendurile brandului austriac kika din aceasta iarna sunt pline de emotie. Fiecare colectie aminteste de o atmosfera personala a Craciunului - romantic, visatoar sau fastuos. Articolele de decoratiuni, materialele, podoabele pentru brad, toate se imbina perfect din punct de vedere cromatic, conferind fiecarui spatiu un aer individual.

Atmosfera de sarbatoare
Nu exista sarbatoare fara o masa decorata festiv, de aceea, orneaz-o asa cum iti place, folosind accesorii, servetele in culori vesele. Ideile creative nu au limite, imbina lumile culorilor, ele se vor completa armonios.

Foloseste lumanari, pernute si alte elemente de decor in culori in trend, cum ar fi rosu, maro, mov, argintiu, alb precum si clasicul auriu. Iti vor asigura atmosfera de sarbatori si vor da interiorului tau un aer de sarbatoare.

Trendul Bernstein
Culorile verde, maro si auriu sunt in trend, fiind specifice perioadei Craciunului, pentru ca ofera echilibrul perfect in orice casa. Decoratiunile romantice in stil rustic, cele din materialele naturale cum ar fi lemnul sau impletiturile, asigura o atmosfera linistita si armonioasa. Orice interior cuprinde elemente care amintesc de ajunul cald dintr-o cabana de munte.

Trendul Carat
Eleganta clasica se gaseste in cadrul temei Carat. Tonurile puternice de auriu confera spatiilor o stralucire nobila si transforma orice brad intr-unul stralucitor, potrivit Craciunului. Cu mult curaj, poti combina accesoriile si culorile, deoarece auriul se imbina perfect cu orice variatie de nuanta. Astfel, este garantata multitudinea si diversitatea amenajarii.

Trendul Kristall
Definit de argintiul festiv si albul mat sau lucios, tema Kristall va crea un spatiu inedit. Zonele decorate cu aceste culori sunt pline de stil, astfel incat tema este potrivita pentru toti cei care doresc sa aduca un pic din magia iernii in caminul lor. Materialele textile in culorile potrivite ce imbraca pernutele si masa, intregesc imaginea de sarbatoare a iernii.

Trendul Wonderland
In aceasta lume, visele copilariei devin realitate. Cu tonuri de mov sau magenta, verde si orange poti crea un look de vis. Podoabele romantice pentru pomul de Craciun cum ar fi bastonasele de acadea colorate, briosele vesele precum si beteala stralucitoare si decoratiunile, toate invita la visare. Wonderland este noul trend la kika, acesta cufunda intregul tau camin intr-o atmosfera de poveste. In acelasi timp, culorile pastel pot fi combinate cu usurinta intre ele dar si cu tonuri clasice, cum ar fi auriu sau argintiu.

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Citește și:

###
O viata mai frumoasa si amenajarea individuala a locuintei - calitate ridicata la cele mai bune preturi. kika ofera o gama larga de mobilier si amenajari interioare pentru toate gusturile si posibilitatile. Sortimentul de produse din cele peste 73 de magazine, cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand cu accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul "Totul sub acelasi acoperis" kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.