Setari Cookie-uri

Nou aspirator premium, conceput pentru familiile moderne

Descopera un nou aspirator, special conceput pentru familiile moderne, active, care au nevoie sa se bazeze pe produse cu performante si mobilitate exceptionale.

Samsung Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a aspiratorului premium Samsung Motion Sync. Noul aspirator a fost special conceput pentru familiile moderne, active, care au nevoie sa se bazeze pe produse cu performante si mobilitate exceptionale. Practic, noua gama de la Samsung iti va demonstra ca poate fi distractiv sa faci curatenie, atunci cand aspiratorul se misca in ritmul tau.

Samsung a dotat Aspirator Samsung aspiratorul Motion Sync cu revolutionarul sistem Design Motion Sync™, sistem care il transforma intr-unul dintre cele mai practice, dar si moderne, aspiratoare disponibile la ora actuala pe piata. Sistemul face ca intoarcerile bruste din jurul mobilei sau din jurul peretilor sa devina extrem de usoare, deoarece corpul aspiratorului pivoteaza independent de roti. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe spatiul ce trebuie curatat, fara sa te ingrijorezi ca ai putea lovi mobila sau ca nu ai suficient spatiu de miscare.

Vei putea curata suprafetele in profunzime, iar rezultatul va rezista mult timp datorita tehnologiei inovatoare Cyclone Force Multi, de care beneficiaza noua gama de aspiratoare Samsung. Aspiratorul mentine o putere mare de aspirare, fiind construit astfel incat blocarea filtrului sa fie impiedicata.

Cu Samsung Motion Sync™ nu va trebui sa-ti faci griji pentru praful ce ramane, de obicei, in urma aspiratului. Primul dintre compartimentele interioare ale aspiratorului creeaza un puternic curent de aer ciclonic pentru a separa particulele obisnuite de praf de particulele de mizerie, pentru ca apoi forta centrifuga din toate cele 14 compartimente interioare sa inlature si cele mai mici particule de praf si murdarie, astfel incat se elimina doar aer curat, printr-un filtru pozitionat in spatele motorului.

Cu peria Extreme Force a aspiratorului curatenia se va termina mult mai repede. Aderenta imbunatatita a periei distribuie presiunea pe suprafata podelei in mod egal, pentru a permite o aspirare puternica a prafului din casa ta.

De asemenea, un senzor de praf, aflat la vedere, te anunta in momentul in care identifica o portiune prafuita prin aprinderea unui bec rosu. De indata ce suprafata respectiva este complet curatata, se aprinde un bec verde, care indica faptul ca puteti trece la zona urmatoare, astfel incat vei termina curatenia din cateva miscari. Nu mai trebuie sa-si faci griji pentru mizeria acumulata in aspirator. Noul Motion Sync™dispune de un rezervor fara sac, usor de detasat, care poate fi golit direct in cosul de gunoi, eliminandu-se riscul imprastierii prafului pe podea.

Citește și:

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in tehnologie, oferind noi posibilitati oamenilor de pretutindeni. Prin inovatii si cercetari sustinute, transformam universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor si al solutiilor LED. Compania are 270,000 de angajati in 79 de tari si are vanzari anuale care depasesc 187,8 de miliarde de dolari. Va rugam sa vizitati www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.