Galeriile Noblesse dau startul inscrierilor la concursul Insign Awards

Galeriile Noblesse dau startul inscrierilor la concursul Insign Awards
Kudika
7 Octombrie 2013

Competitia Insign Awards pastreaza pentru al patrulea an consecutiv traditia Galeriilor Noblesse de a premia cei mai creativi, originali si talentati designeri de interior din Romania.

Competitia Insign Awards pastreaza pentru al patrulea an consecutiv traditia Galeriilor Noblesse de a premia cei mai creativi, originali si talentati designeri de interior din Romania.

Citeste si:
Piese de mobilier modular: creeaza-ti casa de vis!

Castigandu-si Concurs Insing Awardsde-a lungul celorlalte editii renumele de “Oscarul design-ului interior”, concursul Insign Awards isi propune sa descopere pe parcursul celor trei luni de inscrieri (1. 10-2013 - 31.12.2013) cele mai reusite proiecte de design interior. Astfel, Insign Awards by Galeriile Noblesse devine nu numai un ecou al talentului romanesc, ci si al designul-ui de calitate.

In ceea ce priveste premiile, nici editia de anul acesta nu se dezminte, deoarece castigatorii vor avea parte de premii substantiale si numeroase surprize oferite de Galeriile Noblesse si partenerii internationali ai acestora. Marele Premiu Insign Awards se acorda la sectiunea Insign Awards Senior (categoria Casa sau Horeca - Spatii Publice) si este in valoare de 2000 de euro, iar participantii care se vor remarca anul acesta vor avea oportunitatea recunoasterii talentului atat pe plan national, cat si international, dar si de a dobandi noi experiente personale si profesionale.

Premiul I la sectiunea Insign Awards Young Talents se acorda pentru fiecare categorie, valoarea acestuia fiind de 200 euro pentru categoria Casa si 200 de euro pentru categoria Horeca-Spatii Publice. Locurile II si III, la toate categoriile, Senior si Young Talents, vor primi premii surpriza ce vor consta in produse si abonamente la reviste de specialitate.

Cum se desfasoara inscrierile Insign Awards?
Creativitatea si talentul sunt singurele conditii obligatorii ale competitiei Insign Awards 2013. Astfel, indiferent de varsta sau experienta in acest domeniu, orice designer de interior cu varsta minima de 18 ani isi poate inscrie cel mai relevant proiect de amenajare interioara pe site-ul Galeriilor Noblesse, in cadrul sectiunii destinate competitiei: http://www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti/inscrie_ti_proiectul

Ca si in anii precedenti, proiectele inscrise in concursul Insign Awards vor fi impartite in doua categorii: Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents, astfel incat provocarea ramane deschisa atat arhitectilor si designerilor cu experienta, cat si celor aflati la inceput de drum: studenti sau tineri absolventi. Inscrierile pot fi individuale sau pe echipe, constand in proiecte de design interior, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii publice, din anul trecut sau cel curent. Sectiunea Insign Awards Young Talents vizeaza proiecte finalizate sau randari in format 3D realizate in perioada 2012-2013 in categoriile Casa, Horeca si Spatii publice. Participantii pot inscrie mai multe proiecte, iar castigatorii vor fi anuntati si premiati in cadrul festivitatii de premiere ce se va desfasura in luna martie 2014.

Juriul editiei a patra a competitiei nationale Insign Awards by Galeriile Noblesse va fi format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si designeri internationali, care vor analiza cu atentie abordarea, stilul de amenajare, materialele alese, dar mai ales armonia de imbinare a pieselor si originalitatea proiectelor.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului si retrospectivele editiilor precedente sunt disponibile pe www.galeriilenoblesse.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri