Setari Cookie-uri

Cum sa pregatesti rapid micul dejun pentru scolarul tau

Samsung vine cu solutia perfecta pentru mamele care vor sa tina pasul cu micul lor scolar si sa ii ofere un inceput de zi echilibrat. Astfel, Samsung a dezvoltat electrocasnicele ideale pentru bucatarie: frigiderul Samsung 3050 si cuptorul cu micounde MUSE.

Samsung vine cu solutia perfecta pentru mamele care vor sa tina pasul cu micul lor scolar si sa ii ofere un inceput de zi echilibrat. Astfel, Samsung a dezvoltat electrocasnicele ideale pentru bucatarie: frigiderul Samsung 3050 si cuptorul cu micounde MUSE.

Specialistii in nutritie Electrocasnice Samsung atentioneaza ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, mai ales pentru copiii de varsta scolara, pentru care nivelul de solicitare intelectuala este foarte ridicat in special in cursul diminetii. Micul dejun trebuie sa asigure 20-25% din aportul energetic zilnic, imbunatatind semnificativ performantele scolare ale copiilor.

Pentru ca tu sa ii oferi copilului tau retete cat mai variate la micul dejun si nu numai, Samsung ofera noua gama de cuptoare MUSE, cu functii diverse si recomandari de retete, astfel incat portiile pregatite sa fie savuroase si nutritive.Tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei directii, pentru a te ajuta sa prepari o masa delicioasa intr-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completata de elementul eco: in modul standby, consumul de energie este redus cu 40%. Mesele sanatoase oferite celor dragi sunt sigure, datorita inovatiei Samsung, care introduce interiorul ceramic pentru cuptorul MUSE, ce impiedica transferul mirosurilor si aparitia bacteriilor.

Scolarul tau Electrocasnice Samsung se poate bucura de un mic dejun proaspat si la indemana, datorita frigiderului Samsung 3050, care dispune de un raft culisabil, denumit Easy Slide, prin intermediul caruia spatiul din interior poate fi organizat mai eficient, ca tu sa poti sa lasi pachetelul pregatit de seara. Datorita tehnologiei inteligente pe care o incorporeaza, poti regla temperatura optima pentru a pastra prospetimea alimentelor cat mai mult timp, printr-o simpla atingere a ecranului touch.

In plus, Moist Fresh Zone te ajuta sa pastrezi mult mai multe fructe si legume proaspete pentru cel mic. Noile frigidere Samsung au incorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter prin care noile frigidere isi regleaza temperatura rapid si cat de mult este nevoie, in urma analizarii unor factori foarte variati, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usilor frigiderului.

Drept rezultat, alimentele vor ramane proaspete pentru mult mai mult timp si pachetelul va fi perfect a doua zi dimineata, iar consumul de energie va fi semnificativ mai scazut, ca tu sa poti sa il rasfeti pe cel mic cu mici atentii.

Timpul scurt de preparare a mesei, prospetimea alimentelor si design-ul inovator potrivit unui stil de viata modern, transforma frigiderul Samsung 3050 si cuptorul cu microunde MUSE in partenerii ideali in bucatarie, pentru mese rapide si pline de vitamine, pentru ca tu sa ii oferi copilului tau tot ce e mai bun.
Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in tehnologie, oferind noi posibilitati oamenilor de pretutindeni. Prin inovatii si cercetari sustinute, transformam universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor si al solutiilor LED. Compania are 236.000 de angajati in 79 de tari si are vanzari anuale care depasesc 187,8 de miliarde de dolari. Va rugam sa vizitati www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.