Setari Cookie-uri

Ghid online despre bucatarii

S-a lansat un nou site dedicat cumparatorilor si pasionatilor de bucatarii, ce ofera informatii si sfaturi referitoare la planificarea, proiectarea si achizitionarea bucatariei.

La inceputul Ghid online bucatarii lunii iulie 2013, s-a lansat bucatarii.com, un site dedicat cumparatorilor si pasionatilor de bucatarii, care ofera informatii, idei si sfaturi complete si obiective referitoare la planificarea, proiectarea si achizitionarea bucatariei.

Bucatarii.com este un ghid impartial, care promite sa ofere toate detaliile de care aveti nevoie pentru a avea bucataria visata, fie ca este vorba de alegerea blatului, a feroneriei, culorilor sau electrocasnicelor.
Punctul forte al acestui site este catalogul complet de electrocasnice incorporabile cu optiuni avansate de filtrare, posibilitatea de a compara mai multe pachete de electrocasnice in acelasi timp, simplificand mult aceasta decizie complicata.

Pentru ca mobilierul de bucatarie se schimba de obicei o singura data in viata, este imperativ sa luati cea mai buna decizie in momentul achizitiei. Cumpararea unei bucatarii nu trebuie tratata cu superficialitate cu atat mai mult cu cat atat optiunile de configurare cat si finisajele si materialele sunt extrem de variate.

Bucatarii.com
este o resursa unica de informatii de specialitate care vor fi actualizate permanent astfel incat sa va ofere tot ce este nou in materie de amenajari de bucatarii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.