Setari Cookie-uri

Forme minimaliste pentru spatii mici - colectia Hall

Designul inspirat si calitatea nu sunt neaparat caracteristice spatiilor de baie cu suprafete impresionante. Colectia Hall de la Roca este dedicata spatiilor de dimensiuni reduse si se bazeaza pe forme minimale, contemporane si functionalitate

Designul Colectia Hall inspirat si calitatea nu sunt neaparat caracteristice spatiilor de baie cu suprafete impresionante. Colectia Hall de la Roca este dedicata spatiilor de dimensiuni reduse si se bazeaza pe forme minimale, contemporane si functionalitate. Aceasta colectie a fost special conceputa pentru acele spatii care dau impresia ca nu sunt suficient de incapatoare, spatii intalnite in majoritatea blocurilor de locuinte. Formele si dimensiunile au fost reduse pana la indispensabil, designul bazandu-se pe forme pure, functionalitate si utilizare optima a spatiului. Prioritatea designerului a fost sa creeze o colectie care sa ofere o gama larga de solutii functionale fara a neglija aspectul estetic al incaperii.

Prin gama larga de produse, colectia Hall isi asigura prezenta in cele mai variate spatii de baie, inclusiv in cele de dimensiuni generoase, acolo unde poate contribui prin aspectele sale functionale. Spre exemplu, putem lua in considerare modul cum se potriveste perfect pe perete, astfel incat curatenia in baie devine mai usoara.

Colectia Hall include diverse modele de lavoare cu semipiedestal sau pe blat, lavoare de colt, vase de toaleta suspendate sau cu picior, bideuri, cazi, inclusiv varianta de colt, dar si cadite de dus, toate in dimensiuni perfecte pentru orice camera de baie.

Citește și:


Despre ROCA

Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.