Setari Cookie-uri

Intro prezinta DESIGN TRENDBOOK 2013

The Institute si Milleunium People organizeaza Romanian Design Week, care va gazdui prezentarile celor mai relevanti designeri romani din moda, arhitectura, design de produs, de interior, grafic sau fotografie.

Intro prezinta expozitia “Design Trendbook 2013”, gazduita de showroom-ul din Strada Roma, in perioada 20 - 25 mai.

Evenimentul face parte din calendarul oficial al Romanian Design Week organizata de The Institute si Millenium People.

Intro isi propune Design Trend Book ca prin expozitia "Design Trendbook 2013" sa evidentieze principalele diretsii si abordari in designul contemporan de mobilier. Cele mai semnificative tendinte sunt prezentate pe panouri dedicate, printr-o suita de fotografii si filme realizate cu ocazia Salonului de mobila de la Milano, principalul eveniment international al industriei, ce reuneste deopotriva producatori importanti, dar si tineri designeri. Am identificat cele mai promitatoare nume si vom prezenta interviuri in exclusivitate cu acestia.

Echipa Intro este permanent preocupata de evolutia designului de obiect si de mobilier, integrarea noilor tehnologii in design si cauta elemente care definesc aceste trenduri in fiecare an.

Citește și:

In perioada 17 - 26 mai, The Institute si Milleunium People organizeaza Romanian Design Week, eveniment ce va transforma Palatul Stirbei din capitala intr-un spatiu efervescent, care va gazdui prezentarile celor mai relevanti designeri romani, ce activeaza in zone precum moda, arhitectura, design de produs, grafic, de interior sau fotografie. Zeci de evenimente conexe vor fi organizate in alte spatii din Bucuresti.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.