Setari Cookie-uri

Cum sa ai parte de momente de neuitat

Casatoria, primul loc de munca, absolvirea liceului, botezul, o victorie, o casa noua - viata este plina de motive de sarbatoare, mai mici sau sau mai mari. Oricare ar fi ocazia, amenajeaza spatiul in care se va desfasura evenimentul cu multa creativitate, cu nuante personale, care sa creeze momente de neuitat.

Casatoria, primul loc de munca, Nunta IKEA absolvirea liceului, botezul, o victorie, o casa noua - viata este plina de motive de sarbatoare, mai mici sau sau mai mari. Oricare ar fi ocazia, amenajeaza spatiul in care se va desfasura evenimentul cu multa creativitate, cu nuante personale, care sa creeze momente de neuitat.
Indrazneste sa visezi si fa din orice sarbatoare o ocazie unica. Prietenii tai cei mai buni se casatoresc curand? Suprinde-i cu o petrecere pe platforma unei camionete! Sau inchiriaza mai multe dubite si parcheaza-le intr-un decor de vis pentru o noapte de petrecere sub cerul instelat. De la decoratiuni si vesela, la magazinulIKEA

vei gasi numeroase produse pentru a putea sa organizezi o sarbatoare la un pret mic, usor de planificat si mai ales, de neuitat.

Accesorii pentru stilul tau
Cand te pregatesti de Vaze IKEA sarbatoare, trebuie sa faci diferite alegeri: de ce anume ai nevoie si in ce cantitate? Ce culori? Ce dimensiuni? Alegerea unui stil sau a unei teme, in special atunci cand trebuie sa te reprezinte, face mai simpla planificarea in ceea ce priveste decoratiunile, detaliile si aranjarea mesei.
Daca tema e un bal mascat, sticla stralucitoare e recomandata, iar produsele din sticla NARHET si farfuriile FRODIG sunt alegerea potrivita. Daca albul curat si simplitatea naturala sunt mai pe gustul tau, alege bolurile si farfurioarele FARGRIK si confectioneaza aranjamente din vaze BLADET umplute cu plante.

O masa simpla, personalizata si de efect

De la paharele de sampanie HEDERLIG si vesela FARGRIK, pana la accentele de origami confectionate din servetelele de hartie FANTASTISK si hartia MALA, la magazinul IKEA vei gasi tot ce iti trebuie pentru o petrecere reusita la preturi mici, si mai ales usor de combinat pentru ocaziile speciale.

Sfaturi IKEA
Adauga note de culoare vopsind lampioane de hartie si metraj.
Incanta-ti oaspetii cu mici turnulete din vesela.
Transforma furculitele in suporturi pentru cartonasele cu nume.
Adauga o tusa de fantezie scaunelor rezervate tinerilor casatoriti cu o broderie personalizata.
Amesteca si asorteaza flori naturale si artificiale, in tehnica origami.
Fii creativ! Scrie „Proaspat casatoriti” cu litere din hartie lipite pe dantela.
Doua pahare de sampanie unite printr-o panglica pot reprezenta simbolul casatoriei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.