Setari Cookie-uri

E-Boda lanseaza prima tableta romaneasca de 10.1 inci cu procesor Quad Core

E-Boda lanseaza prima tableta romaneasca de 10.1 inci, cu un procesor puternic si un ecran pe masura. Tableta Supreme XL400QC a fost special creata pentru o experienta multimedia captivanta, integrand un procesor grafic multi-core si ecran IPS.

E-Boda lanseaza pe piata locala prima tableta romaneasca de 10.1 inci, care integreaza un procesor Quad Core, intr-un design slim si atractiv. Special creata pentru a oferi o experienta multimedia fara cusur, E-Boda Supreme XL400QC este echipata cu sistemul de operare Android 4.1.1 si ofera performanta maxima atat datorita procesorului ATM7029 cu patru nuclee de 1,2GHz, cat si procesorului grafic MultiCore sau ecranului IPS. Modelul este disponibil in magazinele specializate la un pret recomandat de 999.9 lei.

„Pentru a ne putea Tableta E-Boda bucura cu adevarat de continut multimedia de inalta calitate, avem nevoie atat de un procesor puternic, cat si de un ecran pe masura. Ce bun, spre exemplu, este sa putem rula un joc cu grafica de ultima generatie, daca nu o putem vizualiza in maxim de detalii, din cauza ecranului insuficient de mare? Pentru a oferi utilizatorilor o experienta completa, am creat modelul Supreme XL400QC”, a declarat Alexandru Dragoiu, fondatorul E-Boda.

Tableta este dotata cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, unul dintre cele mai puternice modele intalnite pe tablete, ce livreaza performanta maxima la degetele utilizatorilor. In plus, procesorul grafic MultiCore si memoria RAM DDR3 de 1GB fac fata cu brio celor mai avansate jocuri si aplicatiilor complexe, stocate in memoria interna de dimensiuni generoase, de 16 GB.

Usoara si portabila, E-Boda Supreme XL400QC are un design slim si elegant, realizat din aluminiu si plastic, pentru o rezistenta sporita la socuri si zgarieturile care intervin in urma utilizarii cotidiene. Tableta este foarte subtire, avand o grosime de numai 13mm. In ciuda dimensiunilor reduse, carcasa imbraca un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezolutie de 1280 x 800, capabil sa redea in maxima claritate continut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme sau jocuri. Tehnologia IPS, intalnita pe monitoare destinate profesionistilor din domeniul design-ului grafic sau fotografiei, ofera culori mai vii, o rata de contrast superioara si unghiuri de vizualizare mai ample. Pentru o experienta de mobile gaming cu adevarat spectaculoasa, ecranul capacitiv tabletei este sensibil la atingere in 5 puncte simultan, permitand astfel gesturi complexe.

Ecranul de 10.1 inci ofera si avantajul unor apeluri video mult mai clare; E-Boda Supreme XL400QC este echipata cu doua camere video - situate pe partea din fata (0,3 MP) si pe cea din spate a carcasei (2 MP) - cu ajutorul carora utilizatorii pot initia apeluri Skype, sau pot realiza fotografii si video clipuri pe care sa le impartaseasca celor dragi, indiferent unde s-ar afla. Tableta este dotata cu Wi-Fi, oferind in acelasi timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces instantaneu la Internet. In plus, modelul include o baterie puternica, de 6.600 mA, pentru a mentine utilizatorii mereu conectati la ceea ce conteaza pentru ei.

E-Boda Supreme XL400QC ruleaza sistemul de operare Android 4.1.1, fiind compatibil cu Flash Player, si include o serie de aplicatii preinstalate, printre care se numara Adobe Reader, Documents to Go, ES File Explorer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.