Setari Cookie-uri

Intra in lumea inovatiilor! Castigi cu Skil!

In perioada 1 martie - 31 mai 2013, Skil si Dedeman lanseaza tombola „Intra in lumea inovatiilor! Castigi cu Skil.” Astfel, clientii Dedeman care achizitioneaza orice scula electrica marca Skil in aceasta perioada pot participa la o tombola, in cadrul careia pot castiga unul dintre cele 27 de premii.

In perioada 1 martie - 31 Concurs Bosch mai 2013, Skil si Dedeman lanseaza tombola „Intra in lumea inovatiilor! Castigi cu Skil.” Astfel, clientii Dedeman care achizitioneaza orice scula electrica marca Skil in aceasta perioada pot participa la o tombola, in cadrul careia pot castiga unul dintre cele 27 de premii: 9 televizoare Smart LED Samsung de 116 cm, 9 telefoane mobile Samsung Galaxy S3 sau 9 tablete Samsung Galaxy Tab 2 7’’.

Castigatorii vor fi desemnati in cadrul celor 3 trageri la sorti care se vor organiza pe 10 aprilie, 10 mai si 10 iunie, iar cele 27 de premii se impart in mod egal in cadrul celor 3 trageri la sorti.

Skil, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului Bosch, urmareste sa ofere unelte simple, functionale, care combina puterea, manevrarea usoara si eficienta intr-un raport bun calitate - pret.

Citește și:

Mai multe detalii despre sculele electrice Skil gasiti pe pagina de internet www.skil.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.