Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru Valentine's Day de la Vilaro

Ziua Indragostitilor este cel mai frumos moment pentru a-i spune persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine si pentru a-i face un cadou inedit. Pe langa traditionalele bomboane in forma de inimioara si ursuletul de plus, pe care este inscriptionat celebrul "TE IUBESC", poti opta si pentru alte cadouri pentru persoana iubita din viata ta.

Ziua Indragostitilor este cel mai frumos moment pentru a-i spune persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine si pentru a-i face un cadou inedit.

Pe langa traditionalele bomboane in forma de inimioara si ursuletul de plus, pe care este inscriptionat celebrul "TE IUBESC", poti opta si pentru alte cadouri pentru persoana iubita din viata ta. Nu toata lumea stie ce cadouri sa cumpere cu ocazia zilei de Sfantul Valentin, cu atat mai mult sa aleaga cadourile astfel incat acestea sa aiba o importanta deosebita si in acelasi timp sa fie si utile.

Daca te regasesti printre aceste persoane, Vilaro iti vine in ajutor oferindu-ti cateva sfaturi pentru sesiunea de shopping de Valentine’s Day. Iata cateva recomandari care te vor ajuta si inspira sa iei cea mai buna decizie, astfel incat Valentine's Day sa devina un prilej adevarat de sarbatoare in doi.
Pentru el, un halat de baie Bugatti, un model clasic si elegant cu dungi subtiri si fine. Exteriorul este foarte catifelat si moale in timp ce interiorul este dintr-un material absorbant terry, plusat. Iubitul tau se va simti rasfatat.

O lenjerie de pat Erwin Muller, cu motive romantice si inimioare, perfecta pentru dormitorul vostru.
O patura fina Erwin Muller din jacquard, foarte moale la atingere. Speciala pentru noptile in care va cuibariti impreuna la un film.

Fii indraznet de Valentine’s Day si ofera-i iubitei tale o lenjerie intima Felina; un model clasic si elegant, dar in acelasi timp si foarte sexy.

Pijamaua Esprit din jerseu reprezinta un cadou frumos si util pentru sotul sau iubitul tau. Este sport si lejera, pentru un confort deosebit.

Cauti un cadou haios? Atunci acest set-cadou este exact ce-ti trebuie. Prosoapele si manusile de baie sunt impachetate intr-un mod original si vesel. Persoana draga va fi surprinsa de aceasta creatie grozava!

O patura fina Erwin Muller din jacquard, foarte moale la atingere. Speciala pentru noptile in care va cuibariti impreuna la un film.

Indiferent ce cadou vei alege, el trebuie sa exprime, in primul rand sentimentele tale fata de persoana iubita! Costisitor sau nu, el trebuie sa fie de neuitat!
Toate obiectele prezentate in acest articol pot fi comandate de pe www.vilaro.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.