Ytong a primit distinctia "Brand of the century"

Ytong a fost desemnat „Brand of the century”, de catre prestigioasa publicatie germana cu acelasi nume.

Ytong a fost desemnat „Brand of the century”, de catre prestigioasa publicatie germana cu acelasi nume. Anual, revista editata de Deutsche Standards EDITIONEN acorda reputatele distinctii doar brandurilor nemtesti care sunt etalon pentru categoria lor de produse.

Anul acesta,Brands of the century - Ytong brandul de zidarie Ytong a primit, pentru a doua oara, confirmarea „Brand of the century”, ca face parte din categoria premium de produse nemtesti.

Creat in 1920, Ytong este prima marca de beton celular autoclavizat din lume, este un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru constructii de calitate superioara.

Bun izolator termic si fonic, rezistent in caz de cutremur sau incediu, usor de manipulat si ecologic, betonul celular autoclavizat Ytong este un produs dedicat constructiilor durabile.

„Ytong ofera, peste tot in lume, solutii constructive de calitate superioara, perfect adaptate nevoilor specifice diferitilor consumatori, pastrand insa caracteristica definitorie a brandului - excelenta eficienta energetica. Distictia „Brand of the century” vine ca o confirmare in plus ca Ytong respecta intocmai standardul de calitate specific celor mai apreciate produse nemtesti.” a declarat Marius Dragne, Sales & Marketing Director, Xella Ro.

In cei aproape 100 de ani de existenta, prin cercetare si inovatie, Ytong si-a pastrat pozitia de lider la nivel international si este cel mai cunoscut brand de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse include elemente de zidarie exterioara structurala sau nestructurala, zidarie de compartimentare, elemente pentru placari si decoratiuni, impreuna cu un pachet extins de produse completentare (mortar in pat subtire, profile U) si servicii suport pentru produse.

Retail jobs

Despre Xella
Brandul Ytong apartine astazi grupului Xella, cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vânzare in 30 de tari. In România, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, sub marca Ytong.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri