Setari Cookie-uri

Idei de decoratiuni de la Vilaro

Decoratiunile de Craciun sunt una dintre partile importante ale decorarii intregii case in spirit de sarbatoare. Pe langa impodobirea bradului, decorarea casei cu ghirlande speciale, lumanari, beculete, statuete, globuri cu melodie sau diverse figurine ramane cea mai placuta activitate.

Decoratiunile de Craciun sunt una dintre partile importante ale decorarii intregii case in spirit de sarbatoare. Pe langa impodobirea bradului, decorarea casei cu ghirlande speciale, lumanari, beculete, statuete, globuri cu melodie sau diverse figurine ramane cea mai placuta activitate care are darul de a ne face sa simtim atmosfera magica a sarbatorilor de iarna, ca in copilarie.

Vilaro.ro te asteapta cu o oferta variata si iti propune sa iti decorezi casa cu obiectele tematice care, prin design, motive sau decor, iti insufla magia sarbatorilor.

Craciunul petrecut in familie este de departe cel mai reusit si cel mai frumos. Pentru ca familia si invitatii sa se simta relaxati si inconjurati de iubire, nu numai mancarea trebuie sa fie gustoasa, ci si aranjarea tacamurilor si paharelor trebuie sa fie speciala. Doar o data pe an sarbatorim Craciunul, nu?

Pune-ti imaginatia la lucru si nu te teme sa asezi elemente decorative si in bucatarie sau baie. Intreaga ta casa va fi in sarbatoare.

Nu uita de camera cea mai importanta pentru odihna ta, dormitorul. Cand te vei trezi in diminetile Craciunului, decoratiunile specifice iti vor insenina ziua.

Nu doar cei mici iubesc sa decoreze cat mai frumos bradul, ci si adultii, impodobirea bradului devenind una dintre traditiile principale ale Craciunului. Figurinele traditionale, ingerasii si oamenii de zapada, fie din ceramica sau lemn, dau un aer elegant bradului tau de Craciun.

Vilaro.ro te asteapta cu o oferta speciala, de sezon: un set de pat, compus dintr-o pilota matlasata si o perna 40 x 80 cm la doar 115 lei. Bucura-te de materialul elastic, care lasa pielea sa respire, si intampina iarna intr-un camin confortabil si primitor.

Toate obiectele prezentate in acest articol pot fi comandate de pe www.vilaro.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.