Setari Cookie-uri

Noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii de la Galeriile Noblesse

Galeriile Noblesse isi prezinta noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii in cadrul evenimentului exclusivist Luxury & Elegance.

Joi, 11 octombrie 2012, Galeriile Noblesse, lider in piata amenajarilor de lux, au prezentat, in exclusivitate, noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii in cadrul primei editii a evenimentului Luxury & Elegance, desfasurandu-se HOTEL MARSHAL GARDEN 5* din Bucuresti.

"CREATEUR D’AMBIENCE" Lansare colectie noua Galeriile Noblesse este conceptul propus de Galeriile Noblesse, ceea ce se traduce prin oferirea unei game complete de produse destinata amenajarii interioarelor de lux ,care include finisaje, accesorii si mobilier creat de unii dintre cei mai renumiti designeri internationali, dar si de servicii personalizate de design interior oferite de Studio Insign by Galeriile Noblesse. Cei peste 250 de furnizori din Italia, Spania, Franta sau Germania sunt o garantie a numeroaselor colectii disponibile prin Galeriile Noblesse, care au in portofoliu produse deosebite de mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare sau placari de orice tip, ideale atat pentru amenajari clasice, cat si moderne, pentru casa, hoteluri, restaurante sau office-uri. Experienta Studio Insign in realizarea de proiecte in stil clasic, minimalist, modern, contemporan, exclusivist sau luxury, precum si abordarea tendintelor specifice stilului baroc, art deco, art nouveau sau clasicului reinterpretat, il recomanda pe acesta ca un studio de design de un inalt profesionalism.

"Participarea la Lansare colectie noua Galeriile Noblesse acest eveniment inseamna pentru noi posibilitatea de a ne rasfata pe de o parte clientii fideli si de cealalta parte pe cei potentiali interesati, cu cele mai noi produse de colectie din portofoliu, marcand totodata faptul ca luxul si valoarea sunt sinonime perfecte. Ne dorim foarte mult sa interactionam cu cei care apreciaza arta in general si designul interior in special, sa schimbam idei, sfaturi si experiente, intrucat nu trebuie sa uitam ca interiorul casei reflecta personalitatea celui care locuieste in ea", a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Luxury & Elegance este un eveniment amplu si complex, la care au confirmat deja participarea peste 300 de persoane, atat antreprenori, diplomati, reprezentanti ai institutiilor de stat, persoane publice, vedete, cat si manageri de succes ai brandurilor de lux la nivel international si local sau investitori interesati de brandurile de lux. Totodata, evenimentul se adreseaza si jurnalistilor, bloggerilor din domeniile lifestyle, luxury, business, precum si celor care sunt interesati de achizitionarea produselor si serviciilor exclusiviste de calitate.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo, pentru a afla mai multe informatii despre amenajari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.